Én inkább csak az alapítványosdit, az ársapkát és az inflációt gondolom jelentős visszavető, visszatartó tételnek. Az ársapka is inkább csak az "ilyet meg lehet tenni?" hangulati hatás miatt van, nem a konkrét üzleti miatt.
Ezek miatt érzem én a mélypontot. Nem tudok már elképzelni további ütéseket. Még ez a jelenlegi dillettáns politika is el fog indulni egy másik pályán a saját túlélése érdekében, ha meg jön más, ott aztán meg csak jobb irányba mehet minden.
Ezek közül jónéhányat ki lehetne húzni, mert különben miért lenne ATH közelben a Richter és az OTP. Ezek: -a kormany nem noveli allandoan a deficitet, adossagot, nem szorja a penzt -nincs ekkora korrupcio -nem kekeckedik az orszag allandoan az EU-val Szerintem a Hernádi korrupciós ügye nem játszik szerepet, mert a pártatlan nemzetközi bíróságok nem találták megalapozottnak a dolgot és a külföldi alapok ezt veszik alapul, nem a horvát bíróságot.
Jó napot. Kicsit megnyugodni látszik a MOL árfolyama, forgalomból is látszik. ---2400-2450 ft között lesz jelenleg. Itt a sáv. -Talán nem lesz megont politikai beszólás, vagy további USD-erősödés. Profitline:--A mai napot már 2500 alatt kezdheti meg, ami elég rossz hír a
bikáknak, hiszen az elmúlt egy évben csak egyszer sikerült áttörni ezt
az ellenállást és elég sokáig is tartott. Utolsó mentsvárként a 200-as
mozgóátlag működhet, oda csoportosulhatnak a vevők, amennyiben még
tartani akarják részvényeiket.
Hat igen. Ha a MOL-t ki lehetne venni a mai magyar kornyezetbol, es attenni mondjuk olyan orszagba, ahol . -nem zuhan a nemzeti valuta -a kormany nem noveli allandoan a deficitet, adossagot, nem szorja a penzt -ahol nem futott el ennyire az inflacio -nincs ekkora korrupcio -nem viszik ki a meghatarozo allami MOL tulajdonreszt alapitvanyokba -nem kekeckedik az orszag allandoan az EU-val -nem akarja megvetetni vele a repteret, ami amugy veszteseges eppen nem volna a CEO 2 eves bortonre itelve, korrupcio miatt . nos, akkor MOL arfolyam mar 5000 kornyeken jarna. Dehat MOL nem tette at a szekhelyet se Zagrabba, se Pozonyba, se Pragaba.
Örülök a mínuszoknak, de érdekelne, hogy mégis mire kellene büszkéknek lennünk? Egy erős gazdaságban ez nem fordulhatna, elő, azonnal előbujnának a nemzetközi szinten is piacképes cégek és visszaerősítenék a forintot. Mivel itt ez nem történt meg, ebből nekem az következik, hogy nem vagyunk erősek, gyenkék vagyunk. Én nem akarok egy olyan vezetőt, aki egy gyenge nemzetet nevel, csak azért, hogy hatalmon legyen! MOL is elgondolkozhat azon, hogyan vált a kormány bábjává, lassan saját lábára kellene állnia.
egy 'munkalapú' illiberális államban nem a MOL részvényeken kell itt 'meggazdagodni'(?)...tessenek menni és húzni az igát, ML tárt karokkal vár mindenkit, lehet menni 'kubikolni'...☺ szvsz
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.