"A napi aljon 2402 ft-on gazdát cserélt 97K" Az ott a certinek egy jo nagy resze!!
Törölt felhasználó2021. 11. 19. 14:06
Milyen könnyű a vezetőinknek gazdagodni: pl. most ha azt mondaná a vezír, hogy ha úgy látják, hogy nem tudják tartani az olcsó árat a kiskereskedők, akkor szükség esetén kisegíti őket az állam, akkor felpattanás lenne (előtte vennének), majd pár hét múlva mondaná, hogy nem látja szükségét, hogy segítsenek (előtte short pozit vennének fel). Elég egy ismerős, és nem derül ki, hogy az ő milliói gyarapodnak általa.
"A kp elinflálódik sajna..." Nem azt mondtam hogy egy évig ülj rá a kp-ra, de ha egy ideig abban vagy akkor mit bux? Max a map+ bizonyos idoaranyos reszet. Nem kell kereskedni mindig. Ez nekem sem mindig megy, de én mar egy kicsit fuggo vagyok.....
Arra értettem, hogy sokan kritizálják úgy, hogy ők igazából semmi értelmeset nem osztanak meg a közösséggel. Ő legalább elmondja, és megpróbálja alátámasztani az elképzeléseit. Aztán vagy jó, vagy nem. De NEM vagyok az ügyvédje 😂😁
Ekkorát gyengülni ritkán szokott a forint. Ráadásul a Zloty és a cseh korona is gyengül. De azért büszkék lehetünk a forint a vezető a szakadásban. https://stooq.com/q/?s=usdhuf&c=3d&t=l&a=lg&b=0
"könnyebb alaptalanul károgni, mint beismerni, hogy igaza volt" Én amit kritizáltam az nem a TA alapú előrejelzése volt, és az most is él. Nincs mit ezen beismerni, hacsak nem Pomperjre értetted.
Bocs, akkor rosszul emlékeztem. Az elmúlt 2 hónapban nyilatkoztál valakinek a db. számról, ugye? Azt remélem nem gondolod komolyan, hogy ezen a fórumon bárkinek, bármilyen beirása befolyásolja vmerre a részvény árát? 2 Ft-ot esetleg.
R: 2434 Hát ezt rendesen eltángálják sajnos. 1 hét alatt zuhant majd 10%-ot, a vért izzadva kiszenvedett YTD emelkedésének majd felét vissza is adta gyorsan. Rohadt sérülékeny egy papír. Mondjuk ilyen kormányzatnak való kitettséggel és elköteleződéssel nem is meglepő a piac reakciója....
Törölt felhasználó2021. 11. 19. 13:54
Viszont pompej a hiányt kicsit elszámolhatta a sapka miatt, de ez csak később derül ki kinek lesz igaza. Valószínűleg Balinnak lesz igaza, de ki tudja hová fejlődik ez az egész.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.