Na, mától újra aktívabb tudok lenni! Ami a papírt illeti, attól tartok, hogy egy 5 hullámú esés bontakozik ki aminek most van a legmeredekebb szakaszában. Nem örülnék neki, mert középtávon is újra kell gondolni a lehetőségeket, de ez van. Még a mai napot megvárom vele. A 2674 elesése után már szinte csak a 2530-34 marad erős támaszként. A fordulásban reménykedőknek jó jel lehet, hogy már naposon is beérkezett az árfolyam a túladott zónába.
-Jó napot! Megtörtént a letörés.-Private Banking friss:-MOL napi: Még mindig az eladók uralják a papír piacát. Az osztalákfizetés után még mindig nem látni olyan áralakulási mintát, ami vételi helyzetre utalna. A piros vastag vonalat érdemes követni. Amíg ez él, addig a vételi oldallal kivárni érdemes. Erősebb támasz a 2500 alatti zónában várja, ott lehet érdemes vételt keresni. Ellenállások: 3125; 3438. Támaszok: 2656; 2500; 2375.-
Kifejezetten az olajszektorral foglalkozó elemző. Neki kellene rávilágítania arra, mik a MOL erősségei! Valószínűleg sokkal több infója van a MOL-ról, mint amit megoszt. Én nem igazán látok a munkájában értékeset, szinte csak kártékony, amit művel. Pl. többen leírtuk, hogy a kormányzati elvonásokat, ha leveszük, majdnem hozta a MOL a tavalyi eredményt, jóval rosszabb szektorkörnyezetben. Ezt pl. ezen a fórumon kívül nem olvastam máshol. Talán tőle elvárható lenne, hogy erre felhívja a figyelnet!
Mielőt mást minósítesz, bem árt magadba nézned! Gondolom magadból indulsz ki. Nekem nincsenek más nick neveim, csak ezt használom. Az elsó nekem címzett posztod sem volt normális hangvételű, én mégis válaszoltam rá. Gobdold át miket írsz! Ezzel a viselkedéssel elsósorban magadat minősíted.
Ennyi idő alatt kiismerhette volma a mol működését, de nem. Előrejelzései sorra mellémennek, a közelbe sincs soha. A főnökei nem tudom hogyan értékelik ezt. Mondjuk azt lehet tudni stabilan, hogy biztos jobb lesz mint mondja. Ott sértették meg legutóbb, amikor azt mondta, hogy a mol az uralról át tud állni néhány hónap alatt, a mol meg mondta, hogy az bizony 3 év is lehet. Ők már nem lesznek barátok, de elogulatlanok sem, ami egy elemzőnél nem ártana....
MOL tulajok normálisan