MOL daytrade meg egy kis, ujabb 15 pontos eses lett 2735-re, es talan meg egy kis leszuras benne lehet ma/holnap, de a kovetkezo lenyegi mozgas tobvabbra is egy felpattanas wave(B) hullamban, target 3000 sav. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20230807v01xitu53.jpeg
"Az elmúlt héten hagyta jóvá az Európai Bizottság Magyarország számára az európai zöld megállapodáshoz (European Green Deal) kapcsolódó ipari tervnek megfelelően a klímasemleges gazdaságra való átállást támogató, mintegy 2,36 milliárd euró (kb. 880 milliárd forint) összértékű programot. Mindez azt jelenti, hogy a European Green Deal által felölelt pénzügyi keretből a hazánknak járó források nem kerültek átmeneti zárolás alá, így azok érkeznek. Ezzel együtt fontos látni, hogy a hétéves költségvetésből és a helyreállítási és ellenállóképességi eszközből (RRF) mintegy 36 milliárd euró továbbra sem hozzáférhető Magyarország számára. Az ezzel kapcsolatos eljárások továbbra is folyamatban vannak, ám őszig a nyári szünet miatt biztosan szünetelnek. Rendkívül kérdéses, hogy a közelgő EP-választások miatt, milyen ütemben tudnak majd haladni a tárgyalások a magyar kormány és a Bizottság között. Érdekes lesz megfigyelni, hogy a választásokhoz közeledve, miként alakul a politikai akarat a felek részéről a megegyezésre." http://www.napi.hu
szia Steve, örülök hogy visszajöttél, hiányoztak a gondolataid
jó spekit
Törölt felhasználó2023. 08. 05. 19:57
Sziasztok, itt vagyok!.... Köszönöm mindenkinek a támogató írásokat, igazán jól esett.... Jelenleg pihenek, de jövő hétfőtől már aktívan jelen leszek...... megfogattam, csak ebben a topikban nyilvánulok meg, még egyszer provokációknak nem fogok felülni......ami a jelentést illeti átfutottam, csak azt mondhatom, hogy a vártnál érdemben jobb lett kb.10- 15%-kal, de a kormányzati adóelvonások teljesen leírták Q2 cash flowját igaz a különadót már ebben az évben nem kell megfizetni, letudva..... további szép hétvégét mindenkinek, folytatjuk.......
Éppen válaszoltam volna a kötekedő posztra, de így jobb, köszönöm! Egyébként, ha azért ment el a MOL 3190-ig, mert én erőltetem, akkor bizony erőltetni fogom. :) Tényleg elmennek nagyon alacsonyra emberek.
MOL tulajok normálisan