Breaking News: Kincstár teszteli, miként lehetne az állampapír kamatokat radikálisan csökkenteni! Teszteli a lakosság tűrőképességét! forrás: Zsiday Viktor
Félre ne értsd én pont az vagyok akinek az a legjobb ha emelkedik hosszú tavon. Amit írtam azt úgy értem hogy a papír fundásan jó és hosszútávon garantált az emelkedés, de a mol most azoknak jó vétel akik hosszabb távon fektetnek bele és nem forgatják a pénzt a papírok közt. Az árfolyam vagy azért eshet mert rosszak a kilátások - ami itt nem áll fent, vagy azért mert konkurenciák elszívják a pénzt. És most van konkurencia bőven. Tehát fundás alapon nem eshetünk, ezért írtam h mást nem tudok elképzelni nagy esés okaként csak a konkurenciát. De mint látjuk a 2650 környéke megfogja
"Mol esése a legindokoltabb" ??? nem értek egyet, emelkedő olajárak emelkedő spread és finomítói érrések, július hónap sokkal jobb lett Q2 viszonylatában. Adózás nagy része letudva, eredményt már nem csökkenti érdemben, közeleg az őszi,téli időszak amikor a dízel árrés tágul, sokat esett már a Mol technikai és funda alapon is. Az más kérdés, hogy a csorda szellem most Molt shortolja , de ettől még nem indokolt azt állítani, hogy az esése legindokoltabb. Szvsz.
Törölt felhasználó2023. 08. 10. 17:18
Z. 2680 221k db, forgalom: 1,8mrd vételen maradt 30k db ajánlat
Nekem egy félelmem van, ami lehet hogy furán hangzik és nyugodtan lehet kritizálni. De én a jó belépőt 2550 körül várom. Addig még esni kellene. És a mol esése most a legindokoltabb. De ennek ellenére tartja magát. Ami nyilván pozitív is, de ki fogjuk így hagyni azta szintet amit szerintem az otp-sek közül is sokan beszálló árnak tekintenek. És ha ez így marad akkor én lassabb visszakapaszkodásra számítok. Azt pedig én elkönyveltem magamban hogy amig tart ez az emelkedés a többin, addig mi nem emelkedünk hanem maradunk ezen az árfolyamon ami megítélésem szerint annyira semmire nem jó. De hajrá mol, ki kell várni :)
ne is szabad kapkodni vagy hosszú távon vagy benne .s akkor jelenleg másodlagos az árfolyam vagy amit írtunk 2800 környékén legkésőbb dobni kellett egy adagot..én úgy csináltam egy adagot meghagytam egy adaggal kiszálltam jelenleg telekomba otpbe, bifbe fial..közben nézem a molt milyen beszállók lehetnek...egyenlőre ugy tűnik a 2650 jó lehetett sokaknak..őszinte akarok lenni látok benne hullámvölgyeket még az idén eltudom képzelni hogy 3 K környékére megyünk de ahogy előttem sokan irták: lehet még 2500 as beszálló is..remélem kb érthető:_)
MOL tulajok normálisan