..gáz tranzit díjat írt a szerző...... Mol majd megemeli a gázolaj árát Slovnafton keresztül vásároló UKR-nek! ....ennnyi .....az emelt díjon három ország osztozik arányosan...CZE,SVK,HUN
A KSH szerint idén februárban 14,5%-kal kevesebb benzint vettünk a kutaknál. Az ára ugyanakkor kb. 20%-kal magasabb. Ha jól számolom ez nominálisan 2,6%-kal több árbevétel. Ami rendben van, csak az infláció ennél nagyobb. (pl.: 100*0,855*1,2=102,6)
Csökkenő infla hozhat visszadiszkontálva nagyobb emelkedést. Most 13%-nak tűnik, de mire valóban kifizetik, már az infla is lehet jön vissza ide, év végére ugye meg majd egy számjegyű lesz. Én most már tartom, amíg tudom, mint a fingot!
dillemmák.. Mostanában a papír..annyit ment fel amennyi osztalékot fizet..ha kifizeti utána ennyivel lejjebb megy.. ott marad? akkor jó üzlet lenne de ha -300-350 lesz az árfolyam..akkor nem egy nagy biznic ráadásul az osztalék szja köteles.
pénteken és hétfőn-usa kivételével - a fontosabb tőzsdék zárva lesznek.....sokan aggódnak, hogy nem emelkedik számukra megfelelően a Mol részvény árazása az osztalék bejelentés ellenére......azon alapok amelyek még befektetnek a bét nagy papírjaiba nem pár óra alatt döntenek, várhatóan keddtől jelenhetnek meg vételeikkel....én megelégednék ma egy 2700 vagy kicsit felette záró árral is....ünnepek után emelkedést várok
Elég meglepő, egy komolyabb osztalékrallyra sincs idő szinte.
Törölt felhasználó2023. 04. 05. 10:46
Mol elemzőknek tartott tájékoztatója alapján infó: az osztalékvágás napját május végére fogják várhatóan tenni...... attól számítva két hét az osztalék kifizetések napja.....
MOL tulajok normálisan