Érdekes vélemény. Stalker szívesen kötnék veled fogadást, hogy május vége ,július elejéig 3k közelében lesz az árazás....szelvényvágásig mindenképp.......az én véleményem ellentétes, szerintem nagyon olcsó a Mol árazása, aki nem látja miért annak nem igazán érdemes a tőzsde világában elmélyülnie.... rendkívül alacsony forgalom esetén könnyedén szűk sávban tartják a részvényt és veszik ki a remegő kezekből......jövő héten Mol közgyűlés, hivatalos lesz a szelvényvágás napja, rövid terminus esetén érdemi esést már nem várok csak emelkedést, elhúzódó oszti esetén lehetnek még érdekességek... Nem a Mol drága, nincs forgalom, jelentéktelen bét mert,kormányzati gazdaságpolitika katasztrófa, kommunikáció tragédia...csak egy példa erre: Gulyás ma azt mondja a locsolás ingyenes lesz a gazdáknak,mert a kormány átvállalja...tetszik érteni a kormány.... azt a jó édes ......azt ...adófizetők és az agyonadóztatott nagy vállalataink azok fizetik ki ,nem a kormány.....totális gazdasági szocializmus amit ezek művelnek, és gaben ránk mondja ,hogy libsik vagyunk......ember ébresztő!!!!
Azt írják beszakadt, helyezzük kontextusba!
.
Ezt vártam Januárban:
. https://forum.portfolio.hu/prev/5535/8464749
,
Ehhez képest lett 896m liter fogyasztás.
Tehát mégegyszer:
-2018 Q1: 816m
-2019 Q1: 883m
-2020 Q1: 890m
-2021 Q1: 817m
-2022 Q1: 1095m (ársapka hatás)
-2023 Q1: 896m
.
Kevesebb, mint amit Januárban vártam, de így is magasabb fogyasztás, mint az utolsó tiszta negyedéveké ahol még nem volt semmilyen piactorzító hatás.
MOL tulajok normálisan