Azért vagyunk itt páran nagyobb pakkal, kaptam is rá negatív jelzéseket.......nem hatalmaztak fel kikre gondolok, nyilván azt tudom mondani akik jelezték itt a fórumon....egyebekben még nincs 100k db részvényem, közel annyi ezt írtam...... felét mindig tartom, másik felét mozgatom..... , de ez a topik ne rólam szóljon, hajrá Mol!.....
Egy nagyon lényeges infó van a beszélgetésben, mégpedig az hogy a többi nagy olajcég rekord osztalékot fizetett… Ahogy látjuk a magyar papíroknál is jelentős emelkedést tud okozni az osztalék mértéke. Remélem idén is így lesz a MOL esetében!
ez a te felfogásod az enyém az , hogy van helye ennek a pénznek is, de vetíthetem magamra is, nekem és még másoknak is ez a 3 forint közel 300k forintot ér....... minden forintot meg kell becsülni, nem olyan világot élünk, hogy legyintcsünk 3 Ft osztalékra.....
Köszönjük. Véleményem, a meghívott elemző korrekten vázolta a tényeket , Mol esetében pedig különösen figyelemre méltóan moderálta a műsorvezetőt aki tárgyi tévedésben volt a Mol osztalékkal kapcsolatban is..... Jelen osztalék mértékre nem tértek ki, viszont a részvények éves teljesítményére igen főleg az év második felére vonatkozóan! Merész véleménynek tartom egy negyedév után kijelenteni, hogy az állampapír jobb befektetés lenne......viszont feléd is kérném, hogy ebben a topikban ne folytassuk a másik topik tematikáját az állampapír-részvény verseny tekintetében! Ez itt Mol tulajok normálisan topikja, másikban még a tulajdonosi szó értelmét sem értik egyesek.......
annál azért jóval több......pláne, ha a két magántőke alapot is hozzá veszem....akkor már 2mrd feletti csak ez a bevétel.......ki tudja milyen háttér konstrukciókban fognak együtt működni......de kétségtelen a Mol adózott eredményéhez képest is - 628mrd Ft - elenyésző.....pl. pár üzemanyagkút fejlesztését lehet belőle finanszírozni...stb. sok kicsi ......
Kerekítési különbözet a MOL-nak az Alteo osztalék.
Törölt felhasználó2023. 03. 25. 08:55
az Alteo tulajdonszerzés után Mol is kap osztalékot a cégből, Erste 140 Ft várható osztalékot írt, így a Molt kb.4900000 DB Alteo részvénye után kb. 700m HUF osztalék érték illeti meg amennyibe helyes az Erste elemzése..... tulajdonszerzett két tőkealap is nyilván részesül hasonló mértékben, kérdés ezen források hova vándorolnak majd.......vissza a Molhoz?
MOL tulajok normálisan