Nesze, ezt keresd meg a telexen: "A Fidesz után a Tisza Párt delegálja a legtöbb embert a szavazatszámláló bizottságokba. Alig több mint 14 ezer delegáltat jelentettek be a jelöltek és a jelölőszervezetek a szavazatszámláló bizottságokba – írta az MTI.A választási bizottságok megbízott tagjait és a nemzetiségek megfigyelőit május 31-én 16 óráig lehetett bejelenteni az illetékes választási irodáknál. A Nemzeti Választási Iroda péntek délutáni közlése szerint a jelölőszervezetek és jelöltek mindössze 14 083 megbízottat jelentettek be a szavazatszámláló bizottságokba, ebből az EP-választáson induló pártok 11 ezret.
A legtöbb delegáltat (6995-öt) a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség és a Kereszténydemokrata Néppárt jelentette be,
a Tisza Párt 1266,
a DK-MSZP-Párbeszéd szövetség 930,
a Momentum 741,
a Jobbik 546,
az LMP 341,
a Magyar Kétfarkú Kutya Párt 297,
a Mi Hazánk 179,
a Mindenki Magyarországa Néppárt 22,
a Megoldás Mozgalom 19,
a Második Reformkor Párt pedig egy szavazatszámláló bizottsági delegáltat jelentett be."
Félreértés ne essék, én nem vagyok annyira Magyar Péter ellenes, mint amennyire "óellenzék" ellenes! Sőt! Budapestre és az EP-be nagyon is kell a Tisza! Máshol pedig nem indul. :)
Nálunk minden, jelölteket indító párt delegáltja ott volt. Vagy az ellenzéknek összesen nincs annyi embere, hogy delegáltakat küldjön? No, ez a felismerés nagyon beszédes!
Még a kissé balra húzó Lakmusz számításai/becslése szerint is a Békemeneten 130 ezren, Magyar Péter "zászlóbontásán" pedig 48 ezren voltak, ami cáfolja budsector azon állítását, hogy Magyar Péter zászlóbontásán többen voltak, mint a Békemeneten. A Hvg.hu a szervezők által megadott 300-500 ezer főre hivatkozik. De a igazi számháború vasárnap dől el.
2018ban sem engedtek érdemi vizsgálatot az ellenzéki pártoknak az informatikai szofverben. Tehát van titkolnivalója a fidesznek a fidesz által készített szoftverrel kapcsolatban. A pártdelegáltak és a pecséted lószrt sem érnek ha csak fideszesek vannak a szavazatszámlálók között
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA)