Vajon mi a boldogtalanság, és hogyan alakulhat ki? Ez pusztán a boldogság hiánya, vagy valami több, egy mélyről jövő, kínzó fájdalom érzése is, mely szenvedést okoz? ______ nem tudom, mi jön, de sok minden nem fog hiányozni ____ Az összefogás kudarca világosan megmutatta, hogy a választók nem szeretik, ha egy párt összegyurcsányozza magát. MP megjelenésével kezd a közbeszédbe bekerülni az összefideszezés fogalma is. Mindkettő eléggé ciki. Nem tudom, mi lesz, de ez az irány nem lehet túl rossz. Szükséges, de korántsem elégséges feltétel, hogy egy jelölt ne gyurcsányozza és ne fideszezz össze magát.
Törölt felhasználó2024. 06. 08. 07:28
Na ez a mai tüncikézés jó nagy égés lesz MP-nek, hiszen biztosan nem lesz 500ezer ember, mint a békemeneten:))
Nem mondtam, hogy senkit nem kellett volna elindítani. Egy Sz.-nél alkalmasabbnak látszó emberrel elérhettek volna egy tisztes vereséget. Így valószínüleg lesz egy kihullott saját versenyzőjük és egy olyan, akit támogattak. Ez igencsak rosszul fest.
ne becsüld le a fideszt azzal, hogy úgy gondolod, hogy értelmetlen dolgokat csinál egy választási kampányban. az sokkal rosszabbul nézett volna ki, ha a fidesz senkit nem indít el főpolgármesterjelöltként ezzel beismerve, hogy a fidesznek esélye sincs legyőzni Karácsonyt, helyette egy ál ellenzéki fideszest kénytelen támogatni.
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA)