Amit csinál, csak hitelfelvételre jó, egyébre nem. Na jó a spekiknek, akik a farvízén úszkálnak. :) Többször leírtam, hogy tudná felhúzni az árfolyamot és közbe meg szórhatná is, de ahhoz túl kényelmes, dolgozni kéne és nem kicsit.
Nekem most nincs részvényem (a korábbi körben eladtam), de bárki akinek van valami értelmes elmélete arról, hogy itt mi a fene folyik azt szívesen meghallgatnám.
nem azért áll be 2000-re hogy vegyen, hanem hogy támasszon. ergo nem akarja 2000 alá engedni, ennek meg oka van. még tartok 1000db-ot a 3500-ból, ezzel kivárom, hogy mi lesz :) ha elengedi ugyis lecsorog megint 1700-as tartományba, aztán ott vissza lehet venni.
Szia! Nem, mindig is volt Kulcs részvényem, mert bíztam benne. Csak épp az elmúlt időben nem nagyon foglalkoztam a tőzsdével, mert sok értelmét nem láttam. Viszont Téged nem láttalak korábban errefelé. Csak nem Te is "kulcsos gyerek lettél"? :-))
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link