Ó, az én hozzáállásom teljesen pozitív, vettem belőle tavaly, felvettem az osztalékot, kereskedtem vele év végén és idén és szándékozok újra venni belőle. Legjobb 5 vételi ajánlat
Sajnos az idei inflációs környezetben a korábbi jó osztalékrészvények fénye is megkopik az árfolyamnyereséggel kecsegtető ugráláshoz képest. Pláne egy ilyen illikvid, mutyis BÉT-en, ahol a kis részvények nagyot tudnak ingadozni látható ok nélkül is.
Tegyed akkor azt, mindenkinek csak ajánlom, tudjuk hogy a tőzsdén a jövő áraz és nem a jegybank. De ha figyelembe veszem a tavalyi osztalékot meg az ideit amit mindenki remélem sejt akkor csak mosolygok.
Kis forgalmú részvény ez. Nyáron én is majdnem elvesztettem a bizalmamat és majdnem eladtam, de ősszel megfordult bennem az érzés és azóta lassan de bővítem. Ezt a részvényt simán fel lehet tornászni 4000 ig is de le lehet nyomni akár 500 ig is. De ahogy mondani szokták a jövő fogja árazni és nem mi kisöbűik. Mi csak hiszünk ebben mint a hívők a templomban. Egyébként gratulálok az eladáshoz remélem nem bukóban szálltál ki.
Úgy látom most veszi..:) Valaki kitépte a könyvet 1900-ig, vele repültem én is bevallom kifelé (jórészt korábban beadott hurráoptimista eladások alapján), de visszaszállok majd egy következő körben, ha lehet. A kitartóknak további emelkedést!
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link