OK KLÓN Emese.3 éves regisztráció mindösszesen 74 (!!!! MEGALOL) beírással, 4-4-5 minősítéssel...amihez alsó hangon 5-6 éves regisztráció és 5-6000 beírás kell....
Nem lesz itt semmi hír az osztin kívül, mivel a forgalom 90%-a Kulcsárhoz köthető. Annyira ő sem hülye, hogy a múltkori manipuláció után egy bennfentes kereskedelmet is meglépjen. Én már eladtam neki a részvényeimet, mert van egy olyan érzésem, hogy kizárólag hithű keresztényi vezeklésből tette fel 2000 HUF fölé az árfolyamot. :D Sok-sok kisbüfit behúzott a 2019-es stiklivel, és nem akar pokolba jutni, ezért segít nekik kiszállni. Amúgy meg semmi értelme nem lesz a tőzsdei jelenlétnek, ha a jelenleginél is kisebb lesz a közkéz...
Azt azért ne feledjük, ha valaki, akkor ő biztosan tudja milyen történések voltak/vannak/lesznek a cégben - nyilván neki megéri valamiért csökkenteni a közkéz mennyiségét.
Az nem kétség.De engem nem zavar,mert szeretném ,ha vissza mászna az árfolyam 3000 környékére. Az oszti is szép lesz,ami nem is olyan sokára jönni is fog.
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link