Ne ámítsd magad, meg az embereket :) A prémium kategóriába forgalom kell, nem vásárolnia kellene, hanem csökkenteni a tulajdonrészét 25% alá. Most meg mit látunk? Vásárolja, tehát több részvény kerül a tulajdonába, és a 25%-os közkéztől nem kicsit távolodunk napról, napra. Le van írva fehéren a feketén: https://www.bet.hu/Kibocsatok/vallalati-tudastar/A-bevezetes-feltetelei
Hogyan? Úgy, hogy felvásárolja a maradék közkezet? :-D Őzintén nem értem, miért ez a nagy vásárlás, de volt már ennél sokkal kisebb is a közkéz, lehet csak hobbiból veszi. Azt sem értem, miért kéne vennie osztalékért. Övé az oszti 97%-a, ami valami 700 millió körüli összeg. Miért lenne jó elkölteni 100milliókat arra hogy kapjon plusz pár 10 millió osztit. Nekem ez teljes rejtély, de mindegy is. Várom a jó osztit és nézem a növekvő egyenleget.
Itt az a kérdés, hogy miért csinálja és miért így csinálja. Ha össze akarja gyűjteni, akkor miért nem vezeti ki kötelező vételi ajánlattal? Ha csak vesz még, azt is minek? Amennyi még a piacon maradt az kb jelentéktelen ahhoz képest, ami neki van és egyre növekvő áron kapja csak.
Mivel a részvények döntő többsége Kulcsárnál van, és főleg 2200 alatti árfolyamról, így nem látom akadályát a további emelkedésnek. Most már az Ő kezében van a lehetőség, hogy meddig emeli, nem fogja senki más beborítani az árfolyamot.
Sajnos a 2200 komoly ellenállás.Többszöri próbálkozásra sem sikerült átvinni. Mindig sikerül onnan visszavágni.Ha egyszer átviszi,akkor 2500-ig meg sem áll.
Lehet mínuszolni, leszarom, az volna a korrekt, ha leírnád miért nem értesz egyet... a mínusz csak arra jó, hogy bizonyítsd, hogy érv nélküli lúúúúzer bohóc vagy.. XD
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link