A tőzsdén az a biztos, hogy semmi sem biztos. Amikor a 4IG-ben azt írtam jövök vissza 600-nal kinevettek meg, hogy soha viszlát. 2 napot kellett várni rá.
Egyes trollok csak erre utaznak ráadásul. De pl ilyen estihirlap jellegű klónok pl nem tudom miért maradhatnak. Nem káromkodik de amit csinál.. Na annak semmi értelme és igazából polgárpukkasztas. Azt meg minek hagyni.
Itt lassan minden kritikán aluli. Én pl leszoktam a fórum rendszeres olvasásarol. Pár topikot követek már ahol még értelmesnek tartom a ész - troll arányt. A következő lépés az lesz valószínűleg hogy 80%ban a saját topikomba fogok írni. Az azt következő valószínűleg hogy sehova vagy nagy ritkán.
A pf forum szinvonala evrol-evre rosszabb, majd talan ez is egyszer valtozik. A beten a papirok valos teljesitmenye nem igazan szamit. Ezert nagyon sok regi befekteto az utolso fillert is elvitte a Betrol es ez a jovoben is igy lesz, nem hajlandoak penzt hozni ebbe a kiszamithatalan homokozoba. Sajna ilyen lett ez a Bet.
Törölt felhasználó2020. 01. 04. 17:36
Előzmény:
törölt hozzászólás
A jelenlegi kapitalizáció a Kulcsban 16.2 mrd Ft a BÉT honlapja szerint. A 4ig-é 66 mrd, 2019-ben kb 30 mrd közbeszerzést megnyert. Est media 19.2 mrd, ott1 8.9 mrd Ft. P/BV Kulcs 58.4, 4ig 15.2, Est 127.9, ott1 3.78. Estben a 150 millió új részvénnyel több mint duplája lesz a kapitalizáció, közel 50 mrd Ft.
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link