A 4IG-ben csupán azért mert leírtam, 150m db részvény lesz már törölték is a beírásom. Egyébként 1184-rol nem kizárólag a Tsystems meghiúsulása miatt jött le kevesebb mint a felére az árfolyam.
Alakul a molekula! Az utóbbi egy hétben már fél Lipótmező a Kulccsal foglalkozik ebben a topikban, de ez nem elég: a 4IG-ből is átugranak már leírni azt, hogy ez milyen f#s, bezzeg a Forájdzsi milyen f@sz@. Felkerült a papír a térképre, lehet, hogy semmi extra nem fog történni mostanság, de egyre többen hiszik, hogy igencsak fog... Venni nem akarnak, de az irigyek országa voltunk mindig is, a gondolata is fáj annak, hogy a másik emberrel valami jó történhet. Pénzt kereshet, pl...🤔
Szet van barmolva a pf forum (koztuk ez a szoba is). Ezen sajna nem lehet beszelni, szamokkal alatamasztani a dolgokat stb. Azonnal jonnek a 10-20 dbos klonok es neki esnek az embernek.
Én szigorúan számokat írtam. Nem támadom a papírt és lehet 10k is ha valóban olyan akvik jönnek (és nem részvénynyomdával). Jelenleg semmilyen piaci pletyka nincs akvizícióról, pedig arról már hónapokkal előbb elkezdenek terjedni a hírek. Így ez egyenlőre ábrándnak tűnik számomra.
Igen, ebben a topikban mindenkit trollnak tekintenek (igy engem is), aki azt meri mindani hogy hetfon nem 10.000ft/rv lesz. Foleg akkor ha még hozzá is meri tenni, hogy kissé tul van árazva az rv.
Semmi közöm hozzájuk. Miért troll neked mindenki, aki árnyalja a képet? Felesleges akkor topikot nyitni egy témának, ha csak a saját véleménye érdekel valakit. Semmit sem cáfoltál abból, amit leírtam, csak trollozol. Ez így nagyon gagyi, ha ennyire futja.
Ne haragudj, de nem értelek. Egyrészt gőzöd nincs mennyit kerestem a tőzsdén, másrészt miből gondolod, hogy lemaradtam a többszörözésről, harmadszor milyen önmarcangolásról beszélsz, azt nem is értem. Tehát az akvizíókat részvénnyel fogják fedezni, ezt állítod? Szerintem az nagyon rossz hír lenne.
Ezzel a felfogással egy Ft-ot sem fogtok továbbra sem keresni a tőzsdén csak az önmarcangolás fog maradni, hogy ismét lemaradtatok egy többszörözésről, Kulcsár úr elmondta egy interjúban, hogy a cég a piaci versenytársak felvásárlására készül, szerinted ha mondjuk saját részvénnyel fogják ezt kivitelezni akkor nem érdekük a minél magasabb árfolyam? Lsd opus anno vagy 4ig amikor még úgy volt, hogy megveszi a T-systemet vagy Akko és az ingatlan vásárlások stb előtte mindig óriási rallik voltak
Minden papírban a nagy emelkedés előtt felszokott tűnni pár lebeszélő troll lsd Opus, Est, Altera stb ugyanúgy nyomták ahogy ti és talán ugyanazok az emberek
2018 ban volt ennyi Kulcsár elmondta, hogy 2019 nőni fog az osztalék egyébként ha megnézzük a tőzsdei cégeket a Kulcs-Soft egyáltalán nincs túlértèkelve sőt, ráadásul csak kevés cég fizet osztalékot a tőzsdén
Törölt felhasználó2020. 01. 04. 21:10
Előzmény:
törölt hozzászólás
És itt mennyi a P/E? 400 millió nyereség 6 millió részvényre 67 Ft/ papír. Vagyis 44 feletti P/E szorzóval forog jelenleg a papír.
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link