Tisztelt Oregon Úr! 2019. December 20-án a következőt írtam Nutexbe. "Nem írkálok. Nem segítek senkit. Annyit tudok mondani, hogy valahol január 18 és január 20 közöttig állhat mindenki az ablakpárkányra. Hogy miért? Mert csak. " Aztán a közleményben azt írták, hogy a megismételt közgyűlés január 19. lesz, vissza lehet nézni. Mégsem írhattam le azt, hogy január 19, inkább írtam január 18 és 20 közöttet. Miért? Mert egy mókás troll vagyok, semmi másért. 😂 Remélem, ha ezt visszanézi, megkérdőjelezhetetlenné válik a "jövőbe látó" képességem. Miért mondtam el mindezt? Hm. Itt is részvényes vagyok, csak szólok.
Nekem te olyan vagy itt mint Ex volt az Estmédiában anno még a csődös időszakban. Nyomjad csak nyugodtam ha ennyi időd van állítólag papír nélkül ide írkálni. Majd úgy is letiplizel előbb utóbb innen ahogy a “mentoraid” is tették a múltban.
Fizetett troll vagy ez a munkád, hogy ide írogass és lebeszéld a papírt, hogy te és a megbízóid olcsón betudjatok vásárolni....egész nap itt vagy és irogatsz és csak ennek a papírnak a fórumába irogatsz pedig elvileg nincs papírod és nem is érdekel a cég, és sajnos egyre frusztráltabbak vagytok mert kezd a tervetek meghiúsulni már erőszakkal is fenyegetsz...szánalmas
Azért aki a “saját magát ábrázoló arckép”-et választ profilképül, legalább a zsánerkép fogalmával tisztában lehetne, hogy ne írjon butaságokat. A többi állítása is legalább ennyire pontatlan, de ő legalább személyesen felpofozna bárkit.
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link