No, akkor javaslom, gyere vissza ha majd lesz papírod.. Addig meg olyan vagy mint egy elcseszett TA elmzès... Ha forgalmi adatokra vagy kíváncsi az is pár gomb lenyomása, ha a cèged oèbzügyeit is így kezeled, akkor ez is menni fog..
Investing.com Vagy vedd fel a kapcsoaltot Maximovával. Ő biztos segít. A szopus topikba szokott írni. Én nem szoktam ilyeneket rajzolgatni. Szerintem majdcsak felesleg elemezgetni a kispapírokat a béten. A spekák oda teszik ahova akarják. Max a papír tulajai is besegítenek, vagy megakadályozzák.
Még annyit: mivel a főtulajnak még mindig (nem néztem utána, csak úgy sacra) kb. 90%-nyi tulajdona van, ráadásul törzsrészvényben, és gondolom jelentős magánvagyona is lehet, azaz nagyon könnyen tudja támasztani a részvényt. Nem gondolom, hogy saját pénzének, befektetésének, 30 éve építgetett tulajdonának illetve üzleti kapcsolatainak az ellensége. Ha mégis, akkor ez olyan kockázat, amire nem igazán lehet számolni, de aki mégis figyelem beveszi, az inkább ne tőzsdézzen.
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link