Jha vicces :) annak fényében, hogy évekig saját magammal társalogtam, most meg azt se tudom, hogy ki kicsoda, de osztják az észt tét nélkül ... habár nekem édes mindegy, csak ez a sok spam ne lenne, amit ideokádnak :D
Én nem akarom ledumálni, mert nem akarok venni. Csak nem látom olyan rózsásan a helyzetet mint egyesek. És valamennyire rálátok a Kulcs piacára. Van bőven konkurencia. Gondoltam, hogy kifejtem a véleményemet. Mivel nincs részvényem így elfogultság nélkül, racionálisan megtehetem. Egyesek csak a bullshitet nyomják. Ez nagyon zavar ezért írtam. A közkéz növelésről annyit, hogy kérdés, mennyit akar Kulcsár eladni? Ha az irányító szerepét meg akarja tartani akkor 50 százalék felett kell, hogy maradjon neki. 95-ről 50 százalékra lemenni hosszú út lesz. Többet nem fogok itt agitálni.
Az van, mint tegnap: délelőttöt végig trollkodják, beállnak egy kisebb elnyomó pakkal, kicsit dobálgatják egymásra, aki meg beremeg azoktól összecsipegetik. Na, most ez be lesz fejezve, föléjük kell állni a könyvben, és kész. Megtörtént. Vége bulinak... 😎
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link