Ha tudnám akkor lottóznék is. Mindenesetre a szelvényt itt mar megvettem. :-) Úgy tűnik a lebeszelok eladtak azt a pár ezer darabot és indulhatunk lassan...
Ezzel egyetértek, de mi lehet mögötte vajon? Én arra jutottam, hogy vagy teljesen új név lesz és akkor jön egy nagyobb tulaj mint Kulcsár úr, erre kevés esélyt látok, minek adná el a teljes céget?! Vagy marad Kulcs-Soft...és a Számítástechnikai Nyrt. rész változik valami bővebb kategóriává, amibe több dolog belefér IT területről. Ebben az esetben is lesz új nagytulaj szerintem, de az irányítás marad Kulcsár úrnál. Ezt tartom valószínűbbnek. Jön valaki, aki kihasználva a felépített brandet és a 30 éves piaci jelenlétet, beszáll a cégbe és nagyobb megrendelésekhez juttatja. Vagy C: olyan akvizíciók következnek, amik nem férnek bele a mostani név és tevékenységi kör adta keretekbe. Eddig jutottam. Más ötlet esetleg?
95 százalékos részvény tulajdonosként bátor kijelentés a valós árfolyamot meghatározni. Piacbefolyásolás miatt ez büntethető is lenne. Vajon miért ad el OTC-n 2000 Ft alatt? Egyelőre a BET - Nap vesztesei 1. helyezettje.
"Annyit elárulhatok, hogy több profitot termeltünk, mint 2018-ban." "Véleményem szerint a Kulcs-Soft valós értékét árazza a piac, amelyet a nagyjából 3000 forint körüli ár tükröz. Ha a Kulcs-Üzlet beválik, és egy éven belül el tudjuk érni a tízezer előfizetőt, akkor ebben az árfolyamban még rengeteg tartalék van." https://www.vg.hu/vilaggazdasag/izgalmas-lehet-a-kulcs-soft-sztori-2-1959471/
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link