nem beszéltem mellé, leírtam, mi történt ma a kereskedésemben, leírtam, mi a véleményem a mai konzum zuhanásról leírtam, elvesztettem a bizalmam egyáltalán nem beszéltem mellé egyenesen írtam, ami történt és egyenesen írtam a véleményem és egyenesen írtam, hogy akkor veszek, ha elhagyja a 3000-et bőven vagy ha megint lezuhan ennyit írtam pont .
Már megint okosnak tetszik lenni. Opusban 310Ft-on keletkeztek új részvények, amikor 320 körül volt a papír. Appeninnben 778Ft-on keletkeztetik, mert előző nap annyi volt. Konzumot még nem tudjuk. EST-ben 0,78Ft-on keletkeztetik az új papírokat, miközben az árfolyam 80, izé, 20, ja nem még, 40Ft. ;)))
Szabad. Nem kell mellé beszélni, érdemben nem reagàltàl a következetlenségeidre. Nem célom Téged bàntani egyàltalàn. Ha nem làttad àt, hogy mi történik ma, akkor nem kell olyanokat írni, hogy milyen könnyen beborítottak egy papírt.
Nem veszem annak. Akkor, amikor ezt beîrtam, még egyàltalàn nem volt tisztàzott, hogy mi történik, ez délutànra kiderült. Én megmondom őszintén, azt hittem, hogy Orbànnal vagy Mészivel történt valami, aztàn kiderült, hogy jàtszanak. Utàna mindenhol elindultak a pànik eladàsok.
Ne vedd támadásnak, de OTT1-ben délelőtt még Te is azt írtad, nem kell semmi összeesküvést belelátni, szimplán TA. Most meg már összehangolt brókertámadás. Ok, az nem Lölö papír, de szinkron mozdultak.
Kisbüfik topikja