Éva! Akkor kicsit erélyesebben megismételném: minden mészi papírt alsó limitre verték, kivétel nélkül, ehhez képest szapulod konzumot. Mire fel a kiemelés? Összehangolt broki tàmadàs. Most neked az egyik alsó limit nem ugyanaz, mint a màsik?
és ha ilyen könnyű padlóra küldeni seperc alatt, akkor mi lesz, ha kétszer 10%-os minusz napot küldenek rá, amiből nem épül fel? akkor majd 2200-nál bizakodunk?
Érdekes, amit írsz. Nekem ugyan nincs Konzumom, de engem most az lep csak meg, hogy milyen a forgalma. (Ami ott izgalmas lehet, hogy sokan várnak többet a pénteki naptól,mint ami történhet, lehet, hogy amit már most péntekre várnak csak később történik meg, ami sokak kiábrándulására adhatna okot, ha egyáltalán hinnék abban, hogy sok türelmetlen kicsi van benne...) Kíváncsian várom a folytatást. ;-)
Éva! Ne butàskodj màr. Àltalàban beszélt kimpaa, ez egy kivételes nap volt, mindent limitre verték. Most mi a problémàd? Eladtam bukóban vagy nem tudtàl venni olcsón?
nyáron konzummal nyertem egy hatalmasat na nem az egész évem nyereségének a javát, de mondjuk jelentős részét örülök, hogy te előre tudod, hogy ez egy kivételes nap volt mi a probléma vele? az, hogy nagyon kivételessé sikeredett minusz 10%-ra ez egy jó jelzés volt, hogy ne bízzak benne
nálam ritka, hogy 100forint/rv bizalmat szavazok egy papírnak és nem veszem ki a nyerőt és ez volt konzumnál de a mai nap után egy csepp bizalmam nem maradt tehát: vagy villant felfelé, vagy veszek majd lefelé bizalom vége amúgy is rég tervezem, hogy egy másik papírba teszem át a "székhelyem" ,ami szerintem jobb lesz, abban a mai nap sem tudott hatalmas bizalomrendülést okozni számomra
Éva! Egész éves nyereséged nagy részét Konzummal nyerted. Nem történt ma semmi, összehangolt bróker tàmadàs, az összes ml-t alsó limitre vàgtàk. Mindegyik úgy mozgott ma, tovàbbà nem is fog fölé menni, meg alà se kgy-ig. Ez egy kivételes nap volt. Mi a probléma vele? Nem értem.
ez a nap igazi "éles" volt, ilyenkor szoktak kisebb vagyonok elúszni mai napot megúsztam egy beszorulással /opus 655/ és elvesztettem a bizalmam konzum iránt végleg, ez azt jelenti, hogy csak akkor fogok belevenni, ha bőven elhagyja a 3000-et, illetve ha bőven bezuhan, mint ma:) de ilyen napot kezelni --- nem volt könnyű
Kisbüfik topikja