https://invst.ly/11kg7f Ugye én nem értek hozzá, de úgy gondolom amíg a magenta vonal felett van az árfolyam addig nagy baj nem lehet. Ha törik ez a támasz, akkor sajnos már csak a szaggatott magenta foghatja meg. Ha az sem, akkor..................
Bezzeg a "mamikanak" nem volt sok. Meg most is azzal dicsekszik, hogy 420-488 kozott lekaszalta. Ha tudom bele nem veszek, mert ahol mejelenik ott elobb vagy utobb ragadas lesz es ennek isszak a levet a befektetok.
400-at gondoltam először vételnek, csak azért én konzervatív kereskedő vagyok, meg már "öreg", meggondolom hogy mit csinálok, meg általában tételt veszek mint te ;) aztán próbálom magam lebeszélni.
Nem oktatlak, mert sok mindenhez többet értesz, mint én! Nem rossz cég, de ennyit nem ér. Kispapírok közül talán a legkorrektebb. Kétévente általában van osztalék. 300 ft-ot megérthet szerintem. Nekem már a 400-420-is magas, 350 környékén nézegettem, de eltántorított sajnos :(
Nem engem kérdeztél ugyan, de ott negyedik napja tömnek már véleményem szerint. 400-420 körül rápróbálnék spex lóvéval. Fundásan pedig inkább nem is mondom. :))) Sem a múlt héten, sem ezen nem jött hír sem projektről, sem új tulajokról, sem küszöb átlépésről. Gyanús, hogy egymástól vették 400 felett a viszonylag kicsi közkezet. Persze ha ma 480-ra zárna és jönne mellé egy hír zárás után, akkor vissza az egész. Akkor majd én kérek elnézést.
Ma is fölkerült a -4000-res chart, a tendencia töretlen, az állampapírt hazug összevetésekkel föl, OTP-t kamúval lefelé beszélik, a splitezés erény egy részvénynél, csak egy 1/2 művelt mucsai parasztnál érv lefelé, dőlj hátra és élvezd a műsort. Záró után jövök TA-val, minden eshetőséget, több chartal elemezve, még az Inverted Flag-et is, ami a lefelé Armageddon lenne.
Amúgy azt se tudják sokszor az OTP részvényesek ide! szekcióba mit írnak. 200 milliárdos extra adó. A csányi meg kávéfőző lány lett kb. majd végig nézi persze.
jó hta nord egy bizonyithatoan csaló szélhmos banda..Aki évekkel késöbb adja le az beszmolójt. keresi , pereskedika könyvvizsglóval..kalap szar nak hívjk vagy bűnözőnek..
szarts e értenek ezek hozz..Most lovagolnak hogy tmenetileg bejött nekik valami egy jó félév alatt..De ha visszanézed pr nick féléve 2 honapja 2 napja kurvara nem ezt írta..
Rühellem ismételgetni önmagam, de ezek szerint a gügyögő csecsemőnek a részvény/állampapír összehasonlítás is új. Vállalati kötvény illetve részvény kockázat közti különbség, a kötvényes 1 lépcsővel följebb a sorban, ha felszámolásra kerül a sor, csak elméleti különbség, gyakorlati nem, lukas 10 fillér egyiknek sem, viszi a munkabér, állam és a banki kölcsön, már ha nekik is jut, ez már kiderült a kvesztor bedőléskor, amikor Tarsolyék még többet is nyomtattak, mint amit az MNB engedélyezett, kutya egy fickó volt, a orosz-délkelet ázsiai csődhullámkor bukott mindent, de végig pilótajátékozott 1 évtizedet. Állampapírra beszélnek ráfelé, részvényvásárlás a te szellemi terméked, történelmi példa a békekölcsön, 80-as években a villanykályhás fűtés, napjainkban a napelem, csak bátran, acélosan, mint Sztalin elvtárs. Másik szempont, állampapírnál limitelt a hozam, ha a szomszéd 8400 OTP-nél rám hallgat +60%-al veri az ótvarját. Kockázatban sem számottevő a különbség, az OTP ha kardjába dől, akkor állampapírban haircut jön, mint görög és cipruson, az a +60% éven belüli árfolyamnyereség többszörösen lefedi a valamivel nagyobb kockázatot. Akkor vételi szempontok, ezen az árfolyamon 3,7x P/EPS rátát adsz 1 OTP részvényért, abból a 3500 EPS-ből árfolyamnyereség és osztalék lesz, azt feltételezve, hogy a 3,7 szorzóval alúl van becsülve az árfolyam, ez konyhanyelven, mintha 13 milcsit tennél állampapírba és 1 év múlva kiveszel 3,5-öt, kitudsz? Osztalékhozam 8% júniusi fizetéssel, már nincs háborús céltartalék, ami miatt a profit 1/4 fizetve 300 jutott idén. A tahó indikátor a -4000 head&shoulderszel bejelzett újra, elsőnél 11,000-ről volt 30% benne, az most 17,000.
Azt szándékosan nem írtam, mert amit mondani akartak, azt meg lehet érteni az OTP és Telkó kapcsán is. Persze csak annak, aki meg akarja érteni. Mindenki maga dönt, ettől szép ez a dolog. Hajrá Rába!:)))
Valós infláció pedig 2 év alatt 50-60%, akkor hol van itt a befektetés. Még a reál értékét sem őrzi meg az oda rakott pénz. Lehet, hogy a kamatokat "felélve" lehet világot járni, csak közben a tőke reálértéke a felére esik. Ezt kellene követni???? Az OTP és Telkó pedig hozott közel 1 év alatt 90% körül. Ja igen volt benne kockázat, de aki bátor volt megjátszotta. Még akkor is ha csak óvatosan csinálta valaki a befektetett pénzt reálértékét meg tudta őrizni.
Hűha, akkor ez minimum 10.000.000 Ft-ot jelent. Ez elég bátor dolognak tűnik ebben a nehéz, háborús, inflációs, külön adós és még ki tudja mi lesz időkben.:)
szöveg: Kitartást OTP-s harcostársaknak, 8 számjegyért vettem részvényt, meg van certim is mellette, október végéig azt rajzolnak a charton amit akarnak, a gyorsjelentéshez közel már védve leszünk az öntögetőktől, rázzák a majmokat a fáról, akik alamizsnáért adják, én nagyobb vadra megyek, Sabbathkor chart majd.
https://invst.ly/11j2yv No akkor megnéztem ezt az APP-ot. Sajnos lefelé kilépett egy 3 szögből, mely alapján a cél ár 200 körül várható, de a 230 nál az 1,6-os Fibo megfoghatja. És ne felejtsük el, ez csak a grafikon bármikor jöhet egy fundás hír, ami felrúghatja a TA várakozásokat. Szóval türelem és nyugalom kell most az APP-hoz.
Azt mondták az Appeninn topikban, hogy nem kívánatos személy vagyok.Hát illedelmessen vettem a kalapomat. Most mindenki a 200ft várja, hogy majd ott bevásárol.Aztán ne hogy a piac megtréfálja őket.Egyébként ha engem kérdezel, ott van kb. 7 személy, akik ha újra 280-300ft közti sávba kerülne, akkor úgy eladnák mint a sicc az összes darabszámúkat.310 ig még az utolsó morzsát is felkínálnák eladásra, aztán hátra dőlnének 17 után, hogy milyen jó üzletet csináltak.Meg is érdemelnék, hogy a piac varázslója megtréfálja őket amiért így elhordtak engem mindennek alaptalanul.
Csak nyugalom a sorsat senki el nem kerulheti. Mindenki azt kapja ami meg van irva, ezert mindenkinek meg kell probalni tisztessegesen becsuletesen elni es lehetoseg szerint minel kevesebbet hibazni. Egyszer minden veget er es eljon az igazi elszamolas ideje.
Hát jó lenne.De inkabb beveszek egy fajdalom csillapítót vahy 2 szemet (Aflamin, Apronax).Azért tudod, Jézus is meghalt, keresztre feszítették! Úgy írják, hogy értünk emberekért halt meg, hogy nekünk örök életünk legyen.Hülyeséget csinált. Jézus volt a világ legtökéletesebb embere, mégsem tudott mindenkinek megfelelni ( minden csoportnak).Keresztre is húzták. Aztán utána fentről figyelte az embereket, hogy mit tesznek.Hát szerintem egy párszor lehetett hányingere. Nem érdemkik meg a sikert sokan.
Appeninnben sokszor felemlegetnek és mimdenfélét kitalálnak rám.Mit is mondhatnák!Jó tett helyében jót ne várj.Most 200ft várnak nagyon sokan, mert elhitték a mai nap NAGY db számát!Pedig nem is volt valós!:) Csak egy szemfényvesztés, mint Egy Las Vegasi Show műsorban!Ahogy az Opus forgalma sem igazi
Kisbüfik topikja