de hát nekem mindig van konzumom, csak tegnap mérges voltam, mert már napok óta parkolt benne a pénzem és semmi nem történt benne, amikor meg történt, az idegbajt kaptam , akkora lerántás volt --- még jó, hogy azt is meglovagoltam, tegnap azért adtam el mindent, mert ha ma megismétlődik, tudjak többet venni
egyébként amikor lefelé indult, nagyon csalódott arcot vágtam, összeráncolt szemöldökkel vettem meg egy keveset, várva, hogy tovább esik lefelé
de nem esett , így még rávettem
nekem a 70forint rv nyereség is jó lett volna mára, ha nem indul el 3000 fölé, de láttam, elkezdett mozogni, és vártam
végül megérte várni, 3161-en adtam a felét
opus is szerencsésen sikerült, ma reggel még azt hittem, nagyon beszorulok, de azért vettem még, és nagyon jól tettem azt is, kicsit korán, de boldogan adtam 670-en
bif, bif, csak nem nyugszanak a dobálók benne, nem baj, amit lent kapok, adom majd fent:)
balentum, most küldtem e-mailt neked , bejelentkeztem hozzád
egyébként amikor lefelé indult, nagyon csalódott arcot vágtam, összeráncolt szemöldökkel vettem meg egy keveset, várva, hogy tovább esik lefelé
de nem esett , így még rávettem
nekem a 70forint rv nyereség is jó lett volna mára, ha nem indul el 3000 fölé, de láttam, elkezdett mozogni, és vártam
végül megérte várni, 3161-en adtam a felét
opus is szerencsésen sikerült, ma reggel még azt hittem, nagyon beszorulok, de azért vettem még, és nagyon jól tettem azt is, kicsit korán, de boldogan adtam 670-en
bif, bif, csak nem nyugszanak a dobálók benne, nem baj, amit lent kapok, adom majd fent:)
balentum, most küldtem e-mailt neked , bejelentkeztem hozzád
Kisbüfik topikja