azért egy kicsit csalok:) nem annyira visel meg, ha egyik napról a másikra nem jön be az elképzelésem:) Miluna, nagyon forrón gratulálok, hogy nyertél egyhavi fizut! ez a te sikered! és ne légy depressziós /mintha ezt lehetne mondani valakinek és aztán csiribi csiribá nem lenne/ ez a túl korai sötétség mindenkit megvisel, mire vége a tőzsdének, kint sötét van, és battyogunk 5-kor a sötétben, nyáron meg ilyenkor a legjobb kifeküdni napozni / --- na szóval ügyes vagy, klassz vagy:!
Tegnap már leírtam. ;-) Konzum részvények nélkül viszont nem szeretném ismételgetni önmagam. Még a végén megjelenik Fedor és közli, hogy még részvény nélkül is csak próbálom feldumálni az árfolyamot. ;-) A kockázatokra is felhívtam a figyelmet. (Egy több éves felhatalmazást nem egy nap alatt fognak megvalósítani, de most szerintem valamit kiszemeltek.) Rövid időn belül többet tudunk.
Azért én kivancsi lennék az elképzelésedre.... Sajnos rajtam kezd kitörni a téli depresszió :( De legalább ma volt haszon a tegnapi vételeimen. A majdnem egyhavi fizu egy kicsit felvillanyozott. Jó is lenne mindennap.... Évát is megértem a bosszankodása miatt, hiszen bosszantó. De pont ezt kellene még kontrollalni, hogy érzelmileg ne viselje meg annyira az embert. Vajon mivel lehetne ezt elősegíteni? Mi lenne a jó módszer?
Én ebbe most nem szeretnék bele menni, van egy konkrét elképzelésem, de most inkább megtartom magamnak. ;-) Jobb a békesség. Sok sikert holnapra is. Új nap új remények. ;-)
Látom kegyed már az utolsó szó jogán elmondott gondolatokra készül. Kezdetnek tökéletes: "Gyorsan vàltozik a piac..." ;-)) A befejezést kitalálom: Ártatlan vagyok... ;-)
na végre Last, köszönöm a gratulációt és igazán ismerhetnél, hogy ha valami nem tetszik, nem hagyom szó nélkül tegnap nemcsak csalódott voltam, de meg is ijedtem, de tényleg, igazán, amikor ekkora erővel és hirtelen és váratlanul lerántották a konzumot, úgy éreztem, két pillanat alatt száll el a jó szentiment benne, de cselekedtem is és vettem, és ma is cselekedtem, szóval ha nőcisen hisztizek, azt nem mindig kell figyelembe venni:) mindjárt hisztizek egyet a bif miatt, hátha az is megindul erre föl:)
Opusban alig volt forgalom mikozben 600-680 között mozgolodott. 10%os sávban mozgott de alig 1 milliárd forintos forgalom mellett. nagyon iranyitottnak tunik. Nem lennek meglepve ha iden meg új athra menne mind a konzum mind az opi.
de minek a szememre hányni, hogy tegnap csalódott voltam, igenis, ha csalódott vagyok, leírom én nem úgy tőzsdézek, mint egy gép vagy egy robot , igenis ki tud hozni a sodromból egy-egy papír --- főleg ha okom is van rá
Kisbüfik topikja