elárulom neked a helyes befektetési módszert amikor 1322-nél állt, én belevettem sokat, mert áttörte azt a tötymörgős 1100-at aztán elment szépen majdnem egy füst alatt 1950-ig aztán már 1800 is sok lett egyeseknek és írták, hogy visszamegy 1600-ig mit ad isten, ma 1552-n is lehetett kapni belőle szóval : ha valaki 50-100-200 darabokkal veszi, nem buta szerintem mint a mai nap is megmutatta, lehet ezt is gyötörni lefelé
Igen, ahogy írod. Bocs mindenkitől, nem szoktam ilyen lenni, csak màr bepöccentem, mert annyi butasàgot összehordott, hogy észbontó. Nem ugyanazt a csatornàt néztük? Kivégezték az egész bét-et, az összes ML-t.
Az tuti, hogy nem véletlenül tér vissza folyton 3000 környékére. És ha tényleg sok kicsi van bennük akkor simán elkedvetleníthetik őket (hozzád hasonlóan) valami olyan dolog előtt, mint amit a többiek várnak. De az is igaz, hogy a kivárás sem rossz taktika. (A forgalom is erre utalhat.)
Ez a lerantás kb hasonlít az opus-konzum konferencia előtti 2 napos lerántáshoz.... ott is akkora várta mindenki az esést. Most meg dec 8-ra a fordulatot (esés vagy növekedés?) Ez csak úgy érdekes...
Szerintem jól gondolod, Konzumban már nincsenek türelmetlen kicsik, csak megedződött spekák. Opusban is ez lesz, majd meglátod. Ahogy Kimpaa idézte Metált, lerázzák a majmokat a fáról. :)))
Hagyd, igaz ma is jót keresett rajta, de szar a papír, gonosz és mostoha, mert ma olcsón tudott venni az esésben, amiből napon belül (!!!) ki tudott szállni nem kevés nyerővel. Az új sláger a teljesen illikvid Bif, most azt kell zsákolni. Mindegy, hogy napon belül ma az is zakózott 10%-ot, ott nem rendült meg a bizalom. Fura világ van.
Éva! Ne haragudj, most màr így írok. Te nem értesz magyarul? Mindent egyszerre vàgtak limitre, összehangolt akcióval. Te most nem érted amit mondok vagy mi? Miről beszélsz?
Amennyiben a bif-re gondolsz, ami nem okozott ma sem hatalmas bizalomvesztést, te mint "nem semmi" tőzsdés csak azt írd meg nekem légy kedves, ki a ... veszeget ebből 10-20-30db-okat és miért? Drágább lesz a nordmann fenyő?
szerintem sok hívő kicsi van benne én is egyikük voltam, már hetek óta tartottam a 2900-as vételem de elég volt majd ha 3100 lesz, lehet, ráugrom de addig nem, amíg itt bohóckodnak a 3000-nél műbohóc műorral
Kisbüfik topikja