Figyu, Izland mióta NB3 kéziben? Tudod itt dobálják, nem rugdossák a labdát, és kevesebben vannak, no meg a pálya és a kapu is kisebb! A többi lényegében passzol.
Kézilabda mint a bet és az összes sztenderd rv game over nem megy ez nekünk!! Rengeteg penz a kezi csarnokba meg játékosok azt az nb3 Izland szét gyaláz!!
Na hallottam ha Markó Zay nyer akkor ujra eladják a bet t osztrák vagy belganak! Jó lenne!! Mert akkor Lm csoportot egybol felnyomnank egy MSZP politikus segítségével az MNB nel!!
Így így ameddig szabad ember hisz az 1valaki cinkosa lehet! Repülhetnek majd Nevada ely state Death row fele ott csak 2x2 méter lesz ill napi 1 óra séta az udvaron esetleg kis edzés 😬😄 Nekünk meg a munka jut!
Nekem sajna hatalmas minusz. Megy az uszitas ujra :( Az eletben nem lesz semmi jo kettotoknek. Elkepzelni nem tudom, honnan ez a sok negativsag. Csak a sorozatos bukobol johet
Van az 1valaki nick ő a forum legalja beképzelt ő minden tudott nutex nordban na ilyenekre var majd a tömlöc és meg itt veri a mellét!! Az USA ban már a nevadai ely siralomhazba lenne!!!!
Nem tudom mi várható de ez látszik a kiutalt ingyen milliárdok amibol az ukrán nyugger vagy a román medvekergeto jól él az itthoni magyar mint én már tippmixre sem futja a mocsadek tozsdebol !!!! Ezek a milliárdok hiányoznak pl abból fel lehetne húzni a qva opus appennin t azt akkor azok lehet ujra ezekre szavaznának bár nem hülyék hisz Ja Fidesz nyer ujra jon a 4 év lefele hisz 2018-22 ig így van!! Kb opus 250 2026 ban 40 Ft Appennin 275 2026 ban 28 Ft Fidesz vakok erre készüljetek!!!
Csak a kezdete a kapkodásnak.Nem követi a lengyel tesvíreket,mert az a módszer-ÁFA=O-csak a kasszát ürítené tovább.Mi lesz ittt ápr.4-től?Lóvét EURO-ba,oszt jónapot.Máshol is süt a nap!
OK! A legegyszerűbb megfogalmazás :jókor kell lenni jó helyen.Nem mellesleg tudni kell elszakadni a begyöpesedett technikától.A frissítés itt pont annyira kell,mint a számítógépnek ,vagy az utazást segítő GPS-nek.Ha ezek elmaradnak,megyünk a lecsóba. Nem hagyjuk!Folyamatosan meg újulunk,frissen fent kaszával rendeket vágunk. HS!!!
Aki bátor azt már 4 éve szopatjak a bet sehol nem lehet egy petakot nyerni!! Mindenki elmenekül az USA és coin piacokba ott emberséges brókerek vannak meg akik értik hogy nem 10 év alatta akarunk 20% hanem egy nap!!!
Kisbüfik topikja