Gondolkodom itt s bet n nem szabad már soha venni rv t mint anno 2016-19 közte volt! Hanem egy hét egy óra vagy 2 hó mert a penz közben elinflalodik, plusz ezek az uj aljak már nem fognak íj tetőket hozni alap tézis! Pl a delta örüljön mindenki ha lesz ujra 100 az eletben vagy a Set 100!! Majd a coinok azok ujra mennek új csucsokra senki ne kételkedjen meg ott van kellő likviditás nincs kizárás pp mint ottone hanem 0-24 elvezet!!
De jó hogy DM ker eladtam ML mégsem jotte után a szerencsétlenek a sberbankban voltak!!! Mehet le nodtelekom szintre azt amikor meglesz az új kormány ezeknek nincs a bet n helyük!! Megakran tulajok is aggódhatnak a Kész is sberbank listán ha jól lattam!?
Mi lesz itt? Olaj már 130 bucks te atya ég! A bringae jövő még jó hogy szeretek tekerni! Minden az egekbe lesz április május derekán már a kedvenc mignonom pedig sima spar to go részlegen 420 lett 270 röl! Kicsi lakások kicsi autók egekbe igaz nagyobb kocsik is mert nem lesz majd mint anno 3-4 év várakozás a KGST világban! Jól mondja a nagy tétel tipp mixelo cimbora fűtése minimumon lesz 16-17 fok be az ágyba és hajszaritoval bemeligeteni!
Miert nem teszed be kedvencekbe a topikot? Telefonon kezdokepernyore is ki lehet tenni ikont, onnan egy kattintas. Szamitogepen kedvencek es elozmenyek kozott. Itt a forumon is van egy konyvjelzo ikon, ranyomsz, berakja kedvencekbe. Nem ertem mi ez a topik kutatas, elore hozas Barmelyik topikkal megcsinalhatod, vagy forummal
Hihetetlen !! BUX fut -6 Athén fut -4 Tobbi az elég jó -1,2 körül USA futurok is -,13 átlagban Majdnem neutrális de BUX és görög mi a franc?? Ja és wig lengyel fut +1,2% !
ruszki ha kinyított volna -20% lenne minimum , londoni tőzsdén orosz cégek 17 től 28 ig zuhanásban vannak , Utolsó két hónapban lefeleződtek az árfolyamok , ehhez képest Bux maga a csoda.
"De BUX és wig lengyel -4??? Mocskos EU ezt a 2 Szep országot üti!" Bocsesz,de mintha az említett két piac is az EU oszlopos tagja lenne.Olyan ez mintha saját magunkat rúgnánk jól seggbe.Nem?
Nem veszes! Ázsia zöldben zart, dax USA futures -1,2- (-1,5) De BUX és wig lengyel -4??? Mocskos EU ezt a 2 Szep országot üti! Ruszki ukrán nincs adat ki sem nyithattak?!
Kisbüfik topikja