Itthon a 38+1 A plusz 1 hogy belekerülj a belső kb az LM brigádba azt meg mondjak mikor hol merre!! Se agy se merészség se rátermettség csak a pénzed tedd ide meg oda adjak az infót!! Csak azt szeretnem egyszer megtudni hogy vajon ők hány % marakodnak egymás közt?
Hatihoz gratulalok! Tavaly nekem is ment, iden bukos a het rajta! Jol tetted, hogy kihagytad. Kamat +200rol +700lett a heten, -3%os USA esesre, meg a csutortoki, es penteki kisebb USA minuszra is.
Minden rendben, de csak visszafogott inkább "olvasós" üzemmód. Mindent láttam a múltban és sikerült megállni, hogy ne reagáljak a bizonyos topikban leírt "provokációkra". Ja és egész jól megy a "bót", tavaly már a BUX hatival is szépet kaszáltam, mert akkor volt benne likviditas es mozgás. Idén még nem piszkáltam, mert nagyon leült a dolog.:))
BÚÉK MINDENKINEK! Nagy kínai horoszkóp 2022-re: rengeteg változást hoz a Fekete Víz Tigris éve. A Tigris jegy a 3. a 12 közül. Az év a jegy tulajdonságaiból eredően
energiát, erőt, forradalmi ötleteket, új célokat vetít előre. Az
esztendő érzelmi hullámvasút lesz, intenzív emóciók jellemezhetik.
Eluralkodhat érzékenység, a féltékenység, és fordulatosak lesznek a
párkapcsolatok. 2022 sokak számára tartogat előrelépést a karrierben, és
szinglik számára a szerelemben is ígéretes. Sajnos előfordulhatnak
szűkösebb időszakok a pénzügyek terén és mozgalmas periódusok a
munkában, ezért a megfontoltság, a magabiztos tervezés és a derűlátás
fontos hozzávalói lesznek a évnek. Saját jegyem:......és a pénzügyeid is pozitív irányban változhatnak, különösen az első fél évben. .... No erre én is kíváncsi leszek! /Álmodozzunk, legalább addig sem szól a politika fanfárjai!!/
Ismét elmúlt egy esztendő, Szebbet,jobbat hozzon a következő. Sovány longon,kövér shorton Jól húzzon a kasza, Minden lezárt pozitól Szakadásig dagadjon a BUXa! BUÉK!!! Minden kedves speki társnak, topik társalgónak,befektetőnek és az egyszerű idegesítőknek !!!!! Sok sikert és jó egészséget! HS!!!
Kisbüfik topikja