Olvastam a fed t szóval hamarosan bocs koma fog születni több évig medve lesz és ha háború orosz ukrán akkor lesz 1-2-3 Ft s papirok Set futur delta Nutex nordt megakran 0,1-0,5 fillér közt Opus app autowallis 20-40 ft DM ker 5-7 ft Nap meg társai 100-300 közt Készüljünk!!
Jó példa erre az USA tegnapi szereplése...😉https://rd.hirkereso.hu/rd/39647886?partner=mobile&url=https%3A%2F%2F24.hu%2Ftudomany%2F2022%2F01%2F25%2Fne-nezz-fel-dont-look-up-ustokos-becsapodas-atveres%2F
Sajna jon a háború mindegyik mocskos nép!!! Opus app 100 alá Nutex nordt 5-8 Set futur 20 Delta 37-39 Lesz ami 1 Ft pl extendes kamu cegek!! Adni kell mindent ameddig ér vmit!!
Közeledik a dél az ebédidő iszom egy stapmledli paleszt arra hogy se a barackvirag se a manyopi nincs már itt!! Mindegyik egy arrogáns, megalomán, mindent a legjobban tudó művészek voltak! Induljatok a világba!
Mester szavai szent, az elete már kérdőjeles. Hadhazy milyen korrekt a 4ig ben szeretne segiteni!! Deltat opus appennin dmker is figyelmébe kellene ajánlani!!
Jó akkor, hogy tuti ne kapjak beállok 14 alá. Addig úgy sem jön le és akkor mindenki boldog lesz. Csak akkor venni ám ezerrel 14 fölött.:))) Utólagos reklamációt nem fogadok el, én szóltam.:)))
Lehet 😬 De lesz az alatta is hisz ilyenek ezek! Majd pofonért sorba állunk a 14es háznál. Anno Mobius tanította ha alj és volt benne meghúzás utána alacsonyabb alj és laposabb tető lehet lesz 13,88-19,6 12,34-18,7 És stb azt 1 forint és 4 forint tető de akkor mi már ki leszünk csontozva!
Köszi a helyreigazítást! Kezi edző haver mondta hogy a védekezés nulla és nagy Laci semmit ért! Himnusz engem sosem izgatott egy szomoru vmi ellenben olasz spanyol stb népek dallamos himnuszaival. az a másik ének ami a nagy magyarságért van az meg egy betűt nem tudok arra inkább leülök! Énekeljek a pénzünkből ingyen elő szavazó kinti ov homok!!
Izlandtól kikapni nem olyan nagy gáz, de a hollandoktól az már igen. Öt éve 5-tel vertük őket és a kiesés most a tőlük elszenvedett veresé miatt van. A túlfizetett vezetők nem voltak képesek felkészülni az első meccsre és nem láttál, hogy a törpét meg a balkezes gyereket kell kikapcsolni. Ezek után aztán énekelhetik a Himnuszt az "agyalágyult" agymosott közönséggel.:((((
Kisbüfik topikja