Azért vannak akik nem tudnak veszíteni, hiszen tudnak előre mindent és láthatjuk, hogy minden nap nyernek. Még szerencse, hogy nem a tőzsdéből kell megélnem.:))
Valószínű "visszatértek" a munka világába és már nincs annyi idejük a fórumra. Gondolom azért olvasni olvassák és ha elolvadnak a mínuszok, akkor visszatérnek. Igen a régi szép időkben sokkal jobb volt még a fórum is. Most már csak a "mindig nyerők" maradtak na meg az örök vesztes a "lúzer" vagy is én.:)))
Bocsi, hogy beleszólok de jó páran eltűntek a régi “ barátok” közül. Pl Hostrucc Zsoltee Sobadi OTP-TOP Metalheart Settlers Elnézést azoktól akiket kihagytam! Remélem az egészségük jól szolgál, ha már a pénzük erodál!
Igen sok, de ez túl egyoldalú. Jól nézd meg kihez "dörgölőzöl", mert egy idő után te is sorra kerülsz, úgy mint sokan mások. Aztán lehet keresni megint egy új nick nevet.:))
No akkor itt a lehetőség, hogy tisztába tegyem a dolgokat, menjünk sorjába: 1. Szövegértelmezés: a "tuti" idézőjelbe téve pont azt jelenti, hogy erősen megkérdőjelezi annak valóságát. 2. Először a moderátor függesztette fel, igazából nem értettem miért nem tiltotta. 3. Mivel (szándékosan) kitilttattam magam a levesből se +-t, se -.t nem tudok adni. 4. És azok után, hogy rólam: "savanyú szőlő józsi" és “szedett-vedett ember” stb. bejegyzések, megjegyzések jelentek meg a leves topikban, még van erkölcsi alapja valakinek ide írni és számon kérni, kioktatni az alapvető tájékozódás nélkül???? Hát erre mondják, hogy a "pofám leszakad". Szóval ez volt itt az utolsó bejegyzés, mert ebből én nem kérek.
Törölt felhasználó2022. 06. 23. 13:17
egy biztos egyre nagyobb lesz a nyomás és mindenkiből kijön aminek ki kell jönni -napvilágra kerül.és egyre gyorsulo tempoban.olyan gyors lesz elébb utobb hogy ,sosem gondoltuk volna hogy ilyen lehet
tényleg ezt irta? nembaj az átok ugyis rászáll ne izguljon.Ön meg ne vegye magára.nem lehet büntetés nélkül beszélni gondolni cselekedni érezni.aki átkozodik bárhogyan magára vessen.minden ember és láne nem ember el lesz takaritva a földröl.
ma láttam meg, hogy beírta a leves topikba, rohadjunk meg a gyerekeinkkel együtt ez volt a "tuti" szerinted igen, kitiltottam te adtál neki plusz pontot? magadnak és a gyerekeidnek mit kívánsz?
Na, tegnap szegény seniortrader "haver" is megkapta a magáét a levesben. Szerintem lassan csak rájön arra, amit én már régóta tudok és mondok. Aztán pantya megmondta a "tutit" és meg is kapta a büntetését.:))
Kisbüfik topikja