Még mindig nem vetkőzted le ezt a negatív hozzáállást. Ne légy kishitű. Engem a sikersztorik inspirálnak, hogy legyen bátrabb, legyek résen, képezzem magam.
Pl a mai esetem: tegnap beállítottam egy eladást BIF-re amit nem vettem ki reggel és nyitóban eladtam a tegnap vett papírokat. Persze van nyerő rajta de most feljebb van :D
Ezt próbáltam írni tegnap, hogy az ilyen történetek miatt elmegy az ember kedve. Ne érezd magad rosszul emiatt. Nem szabad! ahogy mindenki egyszer el kell kezdeni. én anno 100e Ft-tal kezdtem és további 2 év alatt töltöttem be még 600eFt-t, ezt 3 év alatt dupláztam meg szinte csak blueeee-kal, majd 3 évig nem volt időm vele foglalkozni a meló miatt. Ebben az évben kezdtem újra, és olyan jó voltam 3 ügyletből 2 mínusz volt és így a tőkémből oda 450eFt! én innen dolgoztam fel szépen magam, hol kisebb nagyobb nyerőkkel és persze jó pár mellékfogással amiből lett minusz is ha zártam az ügyletet és nem vártam ki míg visszamegy, pl Enefi ahhogy azt írtam is. Szóval ne érezd magad szarul, inkább figyeld ki mit csinál és hogy, mert sokat tudsz úgy tanulni. Nem követni kell őket csak sokszor jó dolgokat mondanak :) (szerintem úgy is tudod kikről beszélek)
Ezt az évet mindenkinek fel kell jegyeznie, ha máshova nem is, de az agyába! ML papírok megjelenése előtt 20-40% évi nettó kereset gyönyörű, csoda számba menő dolog volt. Most az idei év után kb annyit kell adóznom, mint amennyi az össz nyereségem volt a közel 20 év tőzsdézés alatt! Persze az idei induló tőkém is egy szép kis lakás ára volt, de könnyek szöknek a szemembe amikor a számlámra nézek. És egy fontosat még: vsz ennek még nincs vége! Sok sikert továbbra is mindenkinek!
söt azt már egyszer irtam 3.5 millioval kezdtem ,elötte és ugy haladtam lefelé 500 ezerre,az volt az alja,roppant boldog voltam, aztán twd vel kezdtem az emelkedést,sajnos konzumot elcsesztem,azért azt senki sem hogy konzum ez lesz
Ezt nem néztem volna ki belőled, de ha tényleg így van akkor gratulálok :) Igazi népmesébe illő történetek vannak most a Bét-n, ahol a nép egyszerű fia/lánya megjelenik 1-2 millió Ft-l s multimilliomosként távozik :) Rám is igaz, de ennél azért több tőkém volt kezdetben, a sok sok év alatt összegyűjtött pénz, plusz az előző évek tőzsdei nyereségei indultak harcba. Hát nem 63*-ztam, mert azzal nagyon durva szám jönne ki, de én is all-in-nel kezdtem a Konzumban majd mentem Opimusba mert azt hittem jobb lesz. Egyelőre nincs meg a nagy álom a 9 számjegy adózás után de rajta vagyok :)
Törölt felhasználó2017. 11. 28. 07:46
Előzmény:
törölt hozzászólás
akkor vettem csepelt vissza mikor leesett hogy igazgatoság jováhagyta a hitelt,nem olvastam el rendesen,nyilván oroszok is ülnek rajta 3 honapot de az lassan lejár,karácsony elött de legkésöbb tavasszal hir lesz az biztos,estnél rizikosabb ,konzum hát az veszélyes ,opusban van még.ciget sokat buktam avval nem akarok,alteo nem tudom,biztos a nyomda majd ,februárig az ugyse mozdul,aztán osztalék az jo no para ,hosszutávra,föleg ha a fidesz nyer.de ugye hosszutávra ,most jonak látszik de ki tudja?
képzelje el ha 50 ezerrel nem 50 ig vagyok konzumban,kész tragédia
Törölt felhasználó2017. 11. 28. 07:28
Előzmény:
törölt hozzászólás
nekem is elég lenne ,én még estben és csepelben várom a csodát remélem mind kettöben ebben az évben ,lesz valami és végre kiszállhatok az örületböl és veszek nyomdát,meg fene tudja mit ,esetleg zwackot ,negyedét meg kivonom a tözsdéröl
Kisbüfik topikja