Azért "meglesném" egy napotokat mondjuk Évàval egyetemben. Nálunk mindig jön valaki mikor belemerülnék a netbróker rejtelmeibe.... Kár hogy erstének nincs mobilappja,,akkor könnyebb lenne.
Köszi. Mondjuk a nagy forgalom most olyan nagy eredménnyel a mai nap nem járt. Az ,hogy ez hány kötés lehetett nem igazán tudom.(én nagyobb darabszámokat veszek-adok,hogy az hány tételből áll,nem néztem-biztos nagyon sok...:))!)
Tehjóég Hali! :) grat! Ez hány kötés volt? Amúgy olyan rossz, hogy azt írjátok nem lesz már ilyen.... :( én is idén kezdtem és tényleg kapkodom a fejem egy-egy nap után.
Köszönöm a választ. Igen, sejtettem. Ezért is kérdeztem hogy ezeket hol tartja valaki? Svájcra tippelnék még. De az olyan macerásnak tűnik, főleg ha kell...
Én is csak olvasgatok, figyelem a papítokat, kicsit gyűjtögetek. Sokszor túl alacsonyra állok vételen, így lemaradok. Amit meg megveszek, sajnálom eladni. Tiszta hülye vagyok néha. Persze könnyebb lenne, ha napközben folyamatosan tudnám figyelni, de azért így is jó.
Veszteség nélkül nincsen nyereség...:)) Én márc 16.-án 1.6 millió forintot raktam be 3napra elvileg...,de nem jött be a dolog így nem adtam veszteséggel el.. Azóta kivettem ezt az 1.6-ot+5milliót(építkezés)..és naradt a számlámon is:))
hali, nyögök:) de kérlek, légy óvatosabb! én csak egyszer csináltam 1,6 millió nyereségre 200 ezer veszteséget, azt sem szándékosan, aznap este kicsit elgondolkodtam, hogy megéri-e "ész nélkül" kötögetni
vettem mindkettőt folyamatosan nagyot mentek, de a nagy része "lement" ,ennyi %ot már nem fognak emelkedni főleg nem ilyen időtávon, bár lehetnek jövőre is hasonlóan nagyot menő papírok.
valószínű opus-szal lehetett elérni ennyit főleg én konzumra esküdtem, ott kevesebbet lehetett keresni, de nem panaszkodom opusban én is részt vettem néhányszor, de nem az 50-800-ban:)
Kisbüfik topikja