Nézegetem én is a BIF-et, az 1500-1600 közti beszállót elmulasztottam, napizni meg most annyira nem tudok, hogy a hullámokat meglovagoljam. ha 1600 alá esik akkor veszek :)
kicsit most magamon is röhögök, mert olyan lettem az ott1-el kapcsolatban, mint volt hathor a konzummal kapcsolatban ----ő befejezte a vételt 60-nál konzumban, én befejeztem a vételt 23-nál ott1-ben viszont a szépen megkeresett konzum-nyerőmet Bif-be kezdem átpakolni indokom: Schmidt Mária, SZIT, /ez azt jelenti, alapok is fogják venni/, és osztalék 3 erős indok
Ohhh! minden elismerésem ha tartod. Bevallom én 20-21en vettem hó elején és el is adtam pénteken. azt éreztem hogy még itt fog topogni 21-22-23 közt. Rengetegen vannak az eladói oldalon
ennek a cégnek az előző neve hybridbox volt szétrabolták a népeket mondjuk akkor én is kötögettem benne aztán amikor 1 forint 70 fillérig esett ez a csoda, 3 forintnál erőt vettem magamon és vettem belőle, tartottam egészen 23 forintig, ha jól emlékszem :) azóta nem figyelem, bár thibi felhívta rá a figyelmem 70-nél, de akkor jobb papírokban mozogtam, ez túl rizikósnak tűnt de : elismerem, megint húzott egy nagyot a cég, úgy látszik, ötletekből kifogyhatatlanok .. összepaktáltak a külügyessel, szerintem súlyos millióik bánták, de úgy tűnik, megérte nekik
nem, mert 70-en sem mertem belevenni , itt meg végképp nem vannak olyan helyzetek, hogy sóhajtás, jó lett volna, de nem vettem de engem vigasztal, hogy elég jól elboldogulok más papírokban is igen, emlékszem, pár hete vagy inkább napja thibi írta, ő nem engedi ott1-et, ráharapott és tényleg jól tette, elismerem nagyon is jól tette
Kisbüfik topikja