egyébként nem nehéz 2 millióra duplát kitermelni, én idén április 18-án nyitottam az egyik számlát 5 millió 700 ezerrel, és csináltam rá 12 millió nyereséget, az is igaz, ebből havonta átlag kivettem 700 ezret, de a portfolio értéke még bőven 14 millió fölött áll igaz, hogy a zömét konzummal kerestem meg, amikor pörgettem 660-tól 3150-ig ... de sok más kispapírral is kerestem szépen erre a számlára
én tartom az enefim nagy részét , mára megint 6500 darabom van , de tény, hogy keresni vele néha lehet 5-10 forintot, azt viszont rendszeresen /5-7 naponta/--- tehát tartom és veszek hozzá
micsoda egy nyögvenyelős nap volt ez! 1722-es vételű Bif elment 1773-on, 55 vételű futur egy részét adtam 57-en, az égvilágon semmi más nem történt azaz kaptam enefit megint 236-on --- de minek?
Ne sajnáld a 15%-ot,mert csak eredményből kell fizetni,Szívesen utalnék 2018 05.15-én 5 millát a NAV szlára,de sajna reményem sincs rá,majd talán jövőre,ha marad az adó tv.HS!!
Törölt felhasználó2017. 11. 27. 08:20
ja és nem adok tippeket mert olyanok vannak amire senki sem gondolt stöbbi
rendben .tehát a telken van olyan hely ahol még a vakond se találja meg,vegye elö a képzelöerejét,ja és ha lehet csak maga tudja hova rejtette mert 2 ember érti
Törölt felhasználó2017. 11. 27. 08:17
Előzmény:
törölt hozzászólás
aranyat nem azért veszünk,az biztositék minden idöben,lásd háboro féle és zaba zebe-
Én TBSZ párti vagyok. TBSZ-en, a számlán belül a nyereség-veszteség összevonódik. Akkor van gond, ha összességében veszteséges. Azzal nem lehet mit kezdeni. A 3-5 éves lekötéstől nem kell tartani, mivel, ha szükséges akkor felbontható, csak le kell adózni. Tehát a TBSZ számla nyitása nem jár hátránnyal.
Kisbüfik topikja