Ez így van. Hidd el mindenki bukik (is)..én minden héten szoktam valamilyen ügylettel.(de a másik meg visszahozza a veszteséget,sőt..) Az egészhez egy jóadag szerencse is kell!
Nem biztos hogy örülnek, inkább csak nyugtató a tudat ha más is rossz pozit vesz fel. A legrosszabb ezekben a fórumokban mikor mindenki mondja hogy igy x-szerezte meg úgy x-szerezte meg a pénzét. Senki se szeret a negatív ügyleteiről beszélni, pedig mindenki tudna bőven szerintem. Pl legutóbb vétel helyett az eladásra nyomtam, így a kb az 5 perccel korábban vett papíromból adtam el, persze bukóban, mindez csak mert gyorsan akartam a kis mennyiségű papírokat felszedni. Van ilyen is :D
úgy veszem észre, mindig örülnek, ha beírom a veszteségem is: 580-on vettem masterplastot, már veszteségben vagyok benne:) és 102-es vétel után vettem 88-on Set-et, ebből nincs sok, összesen 2000 darab, de kalandra veszem lefelé ezt is Bif: valamiért azt gondolom, ez a papír nagyon nyerő lesz nekem is van már 2000 darabnál több belőle gratulálok a nyerődhöz!
1.6 millióból csináltál 9 számjegyet? Az bakker kb 63*-zás... Az Opus-s kérdésedre a válasz hogy napizni 10-20 K-val szoktam, sokszor elég foghíjas a könyv, eladni ennyit 10 pont eséssel lehetne, nagyobbal nem merek. Stratégiai beszállás több mint 50K-val csak hírre, nagy esés után lehetséges nálam, pl legutóbb 506-nál. De 4x-nél is toltam all-int arra hogy megjött Mészáros.
Most én is vettem Bif-et 1740-en 1000db-ot, de még nem adtam. Megvárom míg 1800 fölé megy. Ma nekem is hatalmas nyerőm volt OTT1-ben közel 37e ft. De ennek is örültem,mert utána kezdett lefelé menni :)
Miluna, ebben a hónapban volt 993 ezer napi nyereségem, és volt 6000 forint napi nyereségem is nem tudom előre kiszámítani, mi lesz a jó, csak megérzéseim vannak a legerősebb megérzésem most az, hogy Bif előbb-utóbb átlépi a 2000-et ezek szerint kötök benne
Köszi! A 25 ezer napi díjazás teljesen jó órabér! Ügyes vagy! Szerintem ha csak átlag napi ennyi lenne is jó munkabér. Mondjuk én is mini vagyok hozzad képest is. Abszolút fizetéskiegèszítésként csinalom. Így eddig úgy vagyok ha pluszban vagyok, akkor barmennyi jó. Ezért jó olvasni hogy a "nagyok" hogy csinálják. Hátha....
tényleg álmos vagy Miluna:) én a "tébolyultat" csak arra írtam, hogy nem vagyok, ne hasonlíts össze hatalmas napközbeni játékosokkal :) sokat kötök, ha tudok, de ha nem érzem, nem kötök és hagyom a fenébe ma összesen 25 600 forintot kerestem, lehet vigyorogni rajta:)
Ez azért van,mert ha nem jön be a vétel és nem is tetszik a könyv,egyből adom is el...nem mindig jön ez se be:).. + ma sem igazán tudtam eldönteni.mit is tegyek:)..de azért sikerült +ba kijönnöm belöle.. Minden millió jól jön.aki a kicsit nem becsüli...:))
Nem is írtam ilyet hogy tébolyult.. vagy hol? Álmos vagyok nagyon.... :) Arra gondoltam, hogy reggel felkel, gép bekapcs, "nos mi legyen ma?" gondolatok :) Most 290-ért x db vétel, plusz x % eladás. Újra vegyem? Vagy már inkább ebéd? A kutyat is le kéne vinni sétalni.... :)
nem, nem, Miluna, én egyáltalán nem vagyok "tébolyult" :) én csak saját pénzzel kötök, kizárólag, tehát ha rajtam marad, majd okulok belőle:) semmi tőkeáttét, soha
Gratulálok a mai napodhoz! :-) Nem szerződtél a Bét-tel véletlenül mint likviditásnövelő? :D Mondjuk még nem jöttem rá, mi értelme van ekkora forgalmat generálni egy kevéske haszonért, sokszoros rizikó, jók az idegeid és merész vagy! :-)
Kisbüfik topikja