ma is azért emelkedik a Bif, mert be vagyok szorulva, és nem azért, mert vételre alkalmas papírnak tartom:) jaj, konzumban is annyira be vagyok szorulva, hogy adtam 300 darabot 3130-3160-on, mert 2920-ról volt:)
A találkozóra összejön a létszám. Érdemes lenne megadnod vagy egy konkrét, vagy 2-3 választható időpontot, hogy aki jönne az tudjon választani. Ha megvan az időpont akkor már be tudnánk tervezni, és nem szerveznénk mást akkorra. Én így csinálnám :-)
tényleg csak gondolkodom, mi lehet igazán nyerő és hosszútávra és az alterából teljesen kimaradtam, ezért nem szeretnék a Bif-ből, ha ---és megérzésem szerint--- sokat fog még emelkedni --- a Bif-topikban kezd kedvező árfolyam-kép kialakulni, néhányan már a 2200-2450-et írnak, szerintem nem túlzó az altera-emelkedés fényében.... és annak fényében, mi lehet Bif-ben ..... de nem szeretnék senkit rádumálni olyan papírra, amiben én hiszek mindenki maga választ....
". eva meg csak azèrt èrzi a bif-et mert kicsit beragadt!! Mièrt kell egymàst hülyìteni??? :)))" milyen meglátás! hatalmas! félelmetes! elképesztő! lenyűgöző! és kicsit, de csak kicsit gusztustalan :) "én nem vagyok egy okos ember de azt tudom, mi a szerelem" /forest gump/
Először nem is akartam erre a provokatív kérdésre válaszolni, de inkább idézem neked egy fórumtársam korábbi írását, ebben megtalálod pl. mire is gondoltunk, amikor az érdekek védelméről beszéltünk. Hátha mégsem csak provokálni akartál. Zsoltee írta az Opus Globálban: "Miért ne lenne mindenki happy hangulatban, alaposan le vagy maradva. 310Ft-on
váltották át a kötelezettséget részvényre, így lett 2mrd
kötelezettségből 7mdb részvény. Ez volt egy hétfői hír talán és a 310 a
pénteki záró. Magyarul nem higítás történt. Utána indult a rally, még
talán 1-2 napig lehetett kapni 320 alatt, mert közben mindenki rájött,
aki eddig 25, meg 100Ft-os tőkeemelésről hadovált, hogy a cég tényleg a
kisbefektetők érdekét tartotta szem előtt, pedig jobban járt volna a
hitelező a 180 napos átlagáron történő elszámolással, amire a törvény
szerint lehetősége lett volna."
jó estét, gyerekek, ----elnézést, nem a tvmaci vagyok, csak ez egy közvetlen megszólítás részemről --- pénteken nem tudtam írni, elfoglalt voltam mással, én folyamatosan váltom át konzum nyerőimet Bif-re, ez lehet, megint egy újabb szerelem, vagy inkább elhiszem, amit gondolok Bif-ről mindenkinek sok sikert a jövő hétre
Viszont a Randomos konferencián többször kihangsúlyozta az előadó, hogy a kisbefektetők érdekének maximális figyelembe vételével fog megtörténni a dolog. Szóval no para.
Kisbüfik topikja