"és akkor a szomszéd szobában haldokló, két 80-on felüli szülémről ki gondoskodik....nekem állandóan rájuk is gondolni kell" Embert próbáló helyzet a Tied. Erőt és kitartást kívánok hozzá...
jézus és tanítványai de ki lesz jézuska? ma orvosi vizsgálaton voltam, találtak valamit, remélem, nem komoly, de kicsit betojtam csak kicsit bif-ben még nem bizonytalanodtam el, a válaszvonal az 1700 lesz, ha lemegy alá, akkor nem volt jó a megérzésem, miszerint egy "alterás" történet lesz
hazafelé ma vettem kétszer darált gyönyörű marhahúst és életem legjobb tatárbifsztekjét csináltam meg, só, bors, hagyma, fokhagyma, ketchup, pirospaprika, olivaolaj, és kihagytam belőle a nyers tojássárgáját /nem rohasztom a nyers húst --alapon / és kihagytam belőle a mustárt /nem kell kesernyés íz/ és ez nagyon bejön több ketchup és több olivaolaj és tökéletes lett:) szóval így "konyhászkodom" a tőzsdén is
már azon is gondolkodtam, hogy ha megyek a találkozóra, semmi okosságot nem fogtok tőlem hallani, mivel annyira impulzívan döntök, és ezeket nehéz megindokolni legfeljebb vihogni fogok, mint a mészáros lőrinc, amikor kérdezik, vett ma újságot? nem tudooom, vihogja mennyi a pénze és hogy csinálta? nem tudooom, szerencséés vagyok például Attila-port-ot úgy tudom elképzelni, hogy nagyon megfontolt a döntésekben, de én nem , én "hasmarketinges" vagyok:)
nem félek venni, a zöme 241-ről van, azt a részt nem mozdítom, de ha kapok 240 alatt, azzal próbálok játszani ma nem sikerült, de lehet, egy hét alatt sikerül mindig mondom neked, hogy hetente egyszer lehet keresni enefiben is 5-10 forintot minuszok nem érdekelnek, csak a kereskedési pluszok:)
Kisbüfik topikja