futurban csak egy "sztori" van, hogy együtt mozgott sokáig az ott1-el, aztán ott1 elszáguldott, futur pedig sokszorosan lemaradó lett látod, már Set, Est is előzte jócskán a "sztori" csak ez most, hogy a bét leginkább alulteljesítő kispapírja lett legjobb esetben el tudok képzelni benne 70-et, ha a tulajai nem szórják ....
balentum, rábától nem lehet elvárni, hogy hatalmasat fusson egyszer futott egy nagyot, 460-tól, mert akkor nagyon leadták az a a futás látványos volt évekkel ezelőtt néha történt benne kisebb "csoda", elment 1200-tól 1500-ig, de abban már nem voltam benne ez a rába nem az a fajta papír, ami naponta mozog 10-20%- ot, jó, ha évente
nekem egész héten nem ment....a mélypont a csütörtök volt, amikor a szerdai ott1 és opus vételeket nem tudtam nyitóban a betett áron eladni, aztán 275-ért és 650-ért ment el....a heti egyenlegem egyik nap sem volt pluszban, de szerdáig elviselhető volt, a csütörtök szornyű és pénteken sem sikerült szépíteni
nekem is a futur sikerült csak ma, de kicsit korán adtam az összeset, 54-en aztán vissza akartam venni, beálltam 53-ra, de hirtelen annyi eladó jött, hogy visszaléptem 51-re vételre, ott nem kaptam meglátom hétfőn, merek-e venni belőle de szép lett így is, 48-50-es vételek mind kimentek
teljes mértékben egyetértek, ezt állandóan visszacsapják és nem először, nem másodszor, nem harmadszor ... tényleg egy csukára emlékeztet már, ami épp kiugrik, máris sütőlapáttal tuszkolják a mélybe
Ez volt a céláram. 800 db ot ma reggel is vettem. Eladás után beálltam vételre, de nem ment le addig. Lehet, hogy ezt most elengedem, majd alszok rá egyet.
Bét közlemény nyilván igaz láthatja mindenki. Most nem okos dolog belevenni persze csodát várni lehet, de sok komolyabb potenciállal bíró papír van a piacon.
ha igaz, amit lejjebb írt valaki, akkor ekkora ocsmányságot rég láttam a tőzsdén, hogy valaki a saját cége árfolyamát azért zúzza le, mert olcsóbban akar venni ---elképesztő szerintem most hagyd a fenébe és majd 220 alatt figyeld szépen jártam én meg 242-ről maradt a rengeteg darabom ....
Kisbüfik topikja