néztem ma még enefit, egyre cifrább vettem 237-en 700 darabot, de odaadtam 242-n, erre kicsit később néztem, megint 235, és egy hatalmas eladó torlódott 240-en, kb 60K, aztán később is néztem, és megint 243 ember legyen a talpán, aki ezt le tudja kereskedni :) /picit sikerült, lábujjhegyen, óvatosan)/
hiszi a piszi:) ettől még vágtázhat felfelé, régen is azt tette hybridbox néven nézegetem ezt a futuraquat, régen együtt versenyeztek ott1-el, mára teljesen behalt te tudod, mi lehet az oka? /azt ne mondd, hogy a tulajok állandóan adnak el benne, azt tudtam /
Törölt felhasználó2017. 11. 22. 18:35
Előzmény:
törölt hozzászólás
2017. november 12. 13:58 thibi99 Előzmény: #807441 koszi! 470-1640 ig, féltem tovabb,éjjel meg volt 2350 is most meg zuhan!Grat neked is! Hol jatszod +500-on?Ta alapon?kovetkezom longra RAIDEN Vélemény?Ottone 250 ig tartom 44-48 rol bakker h mennyi ősz hajat csinált h nem indul s nem indul aztan :)
A helyzet az, hogy az OTT1 már egy igen komoly cég lett, növekedési storyval. Külföldi lehetősékekkel, jelentős partnerekkel. Az előző neveken futott elődei már rég a múlté.
Bif miatt kicsit szomorú vagyok, teljesen megállt, eltűntek a vevők is, egyre több az eladó pedig nagyon bízom a papírban vááááá, thibi, ott1 500? te aztán mersz nagyot álmodni:) az a vicces, hogy olyan a cég, amitől kitelik a polgárpukkasztás
kiment a 26-os eladásom is nap végén, tudtam, hogy valahol elöl állok, mert pár napja még csak 186K állt 26-on, abban én is benne voltam milyen megérzésem? :) épp azt írtam neked , hogy lehet, évekig bent fogok állni eladáson, erre tessék:)
a mai nap meglepetése számomra a nord! :) épp tegnap mondtam neked, lehet, évekig bent fogok állni eladáson, de kimentek a 24-25-ös eladásaim benne ollálláááá:) még 26-os eladás lenne jó
Kisbüfik topikja