Múltkor bedőlt a lehman Esett kint, itt nem annyira, este megjött Greg és leöntötte OTP-t, nem tudták tdt. -két zárni, így másnap likvidálásokkal kezdtek többi blue is zuhant, és ez így ment napokig
Már nem vagyok képben hogy hol ki játszik. A hollandok régen jók voltak a tulipános triumvirátussal a Milan-ból, utána még jött a Kluivert, Seedorf generáció aztán ennyi. 1992-s Milan Barcelona 4:0 felejthetetlen volt, leszólták a Milant nagyon erre lemosták a Barca-t
thibi, hatalmas gratula az ottvanod-hoz:))) a régi cég, hybridbox is csinált ilyen őrületet, régen még játszottam benne sokat, ma már nem merek, de ----- nagyon sok sikert kívánok!
egy barátnőm "hívott meg" ezekre az előadásokra, és mivel nagyon szeretem a jó színházat, boldogan elfogadtam ráadásul a legtöbb darab nem konvencionális, ezek különösen érdekelnek
a Bif-ről: amikor még pletyka volt, hogy SZIT-tag lesz, elment 2080-ig, ráadásul akkor esetleges kivezetésről is szólt a pletyka mára már biztossá vált a SZIT-tagság, ez azt jelenti, marad a tőzsdén, ráadásul osztalékfizetővé is válik a cég elképzelhető, hogy most el fog menni az árfolyam 2500-3000-ig de senkit nem szeretnék rábeszélni, én is játszom benne napon belül, ma egy öntésnek köszönhetően remek alkalom kínálkozott a visszavételre
Kisbüfik topikja