nekem nap elején legmagasabb eladásom 1900 - 1928 lett, aztán kezdtem lefelé venni és adni nap végére még maradt jó alacsony vételű 600 darab, nem szálltam ki végleg
1500 darab folyamatos mozgatása, és egyáltalán nem volt melós, élveztem:) csak figyelni kellett már próbáltam kimásolni egyszer valakinek a randomból az üzenetekből a vételeim-eladásaim, de eltűnt innen mert akkor az a valaki azzal vádolt, nem igaz, amit írok
szia balentum, azért is jó a kedvem ma, mert végre kitanultam, hogy az őrült kötögetésekkel ne csináljak minuszt is / ezt a hifo-lifo-lofo-fifo -izét nem könnyű fejben tartani / viszont: beszámolok egy elég buta lépésről: vettem 80-on Set-et, mert úgy tűnt, annyi vevő áll 80-ért, hogy nap végére meglesz a 100, de visszament 76-ra, szóval nem sikerült eladnom ---de én voltam a buta, 80-éert venni:)
áááá, hatalmas a kilengés:) na, eladtam reggel konzumot 3055-ön, aztán ráfeküdtem a Bif-kereskedésre, egész nap toltam ide-oda, 180 ezer Huf jött össze benne, de maradt még belőle elfáradtam, de nagyon jó móka volt:)
szintén úgy látom, hogy jelenleg globális szinten nyugi van még kisebb korrekciókkal. Itthon ráadásul még csak most indult be igazán a fellendülés, kibontakozás. Hajrá bull még pár évig, baja nem lesz tőle senkinek ha így lesz! :-)
általában nem ilyen egyszerű, hogy mindenki ki tudjon menekülni mindenből, de komoly előjelei vannak, általában bankokkal kezdődik a ciki, de most semmi jelét nem látom az is igaz, hogy azt mondják, amikor mindenki elhiszi már, hogy nem lesz zuhanás, akkor lesz, de ez csak előítélet szerintem sokkal komolyabb dolgokra szoktak megrendülni igazán a piacok , ezeknek semmi jelét nem látom
Kisbüfik topikja