...úgy érzem Te korrekt vagy, magamról meg tudom, hogy igen... ha tehetném meghívnálak egy sörre, még akkor is ha neked vastagabb a pénztárcád... bár ez is csak viszonyítás kérdése... néha nem számít már a pénz... és ahogy idősödöm egyre inkább nem... igyekszem fiatalosan gondolkodni... de néha már magamnak is elegem van a rezzenéstelen arcomból... mégis jó embernek tartom magam valahol...
...majd a nagyok megmondják. Üdvözlet a fedélzeten... Annak idején a Nagy Barna Macika nekem azt mondta: "Hát maga meg kicsoda?" azt követően írt még Sly, valami olyasmi, hogy a nick neve alapján valami vándor féle lehet... szóval tanácsot nem adhatok de talán sok szerencsét kívánhatok!:)
szerintem ez az 56 os záro,ez felfelé mutat ,és ha az alja megvolt
hétfön kideröl amugy kedden már nem lehet felebbezni ami azt jelenti
jogerös lesz a végzés .tehát akkor lehet megjönnek a vevök is.pláne ha
bejelentik higy jogerös,sok parázo lehet belevesz,pémz van dögivel
...igen csak az nem mindegy, hogy minek az 57, 102, 12, 25, vagy akármennyi százaléka... talán jelezheti viszont azt, hogy az ember jó úton jár... nyilván mindenki csak a saját pénztárcája szerint mer kockáztatni... úgy nincs nyomás a kereskedésben... de itt is érvényes, hogy pénzt csak pénzből lehet csinálni... nyilván több pénzből többet lehet... én megelékszem pici sikereimmel és mindenkit óva intek attól, hogy hitelből tőzsdézzen a nagy nyerő reményében, mert most épp elszállt magától:) nem rád értettem, nem is másra, csak úgy általánosságban jött ki belőlem:)
Ok:) bár HIBRIDBOX, FUSO, OTT1 témában spekuláns szemszögből megközelítve vállalok egy néhány mondatos "prezentációt"! :) csak vicc volt. beszéljenek inkább a nagyok... én sikereimet nem forintban, hanem csak %-okban mérem MÉG!:)
az ötlet remek... nyilván ez egy előzetes felmérés... én vállalom az egyszerűségemet, szerénységemet és szívesen találkozok az ide illetve a nem csak ide író emberekkel... viszont ahogyan egy osztálytalálkozó megszervezése sem egyszerű szerintem egy ilyené kb. 100-szor bonyolultabb... ha belegondolsz szerintem te is fel tudsz majd sorolni néhány érvet, hogy miért... ha sikerül, javaslom, hogy előre tervezett időpontban legyen...és legyen rá pár hónap...ha lehet az érintett vihesse a partnerét, párját... én magam itthon ülő típus vagyok, ha tehetem...Sajnos nem lehetek mindig itthon mert elég gyakran szólít a kötelesség...ami nem baj mert vállaltam... szóval részemről előzetesen OK. Ui: előadást nem tartanék de figyelmesen meghallgatom másokét...igyekszem majd beszélgetni...:) ELŐZETESEN IGEN:)
Kisbüfik topikja