Nem, ezek számomra illikvid lassú dolgok. Azért várjak egy évet hogy kapjak 50 Ft osztalékot? Az ML papírok 1 nap alatt mozognak ennyit. És mennyiséget se lehet adni venni.
Kérem kolléga úr ne dimenzionáljon túl! :-) Meglepő módon most csak Konzum és App van a puttonyban. OTT1 nagyon elszaladt nekem, valami nagy dolognak kell lenni a háttérben ha így felhúzták az árfolyamát. Háromszorosára nőtt a piaci kapitalizációja. Hát ha tényleg tudnak kötni szerződéseket és beindul a biznisz külföldön, akkor a határ a csillagos ég. Szép nagy vállalat lehet belőle. Árfolyamát tekintve elsőnek Opus, majd Konzum, de szép lenne! :-)
...az én meglátásom szerint majd nem min1. mert ha hasonlít akkor fel megy... márpedig hasonlít... melyik lesz a következő...én már ezen gondolkodom...
Üdv Kolléga! Farkas Kollégára mindenki figyeljen,ő a legnagyobb tréderek egyike(ha nem a legnagyobb!) és általában bejönnek a meglátásai! A fő papírod még a Konzum gondolom. Az OTTone ,ha bejön melyikre fog szerinted hasonlítani?Konzum vagy Opus:)???
Köszönöm, igyekszem. :) Még annyit érdemes hozzátenni, hogy az egyes papírokban a pozíciót ne egy vétellel építsük ki. Tehát Opusnál maradva legalább 4 részletben érdemes venni, mert nem lehet tudni, hogy ha megy lejjebb, meddig megy.
Zsolt maga egy úriember:) mondjuk én eddig is sejtettem. Köszönöm a fórumozók nevében is... nyilván ha bármi változás lenne azt mindenki köteles önállóan lekezelni, az információ nem biztos, mindenki csak saját felelősségére játssza meg! :)
Szerény véleményem szerint: Opus: 500 körül vagy alatt, mondjuk 4-500 között, kérdés lemegy-e 500 alá, talán igen. Konzum 2600 környékén vagy alatt, igaz lehet már megmarad 2700 felett és jövő héten is felfelé megy már. Appeninn: 700 környékén érdemes szerintem, vagy ha alá menne újra. OTT1: Itt nagy rally volt csütörtök-pénteken is még, itt story van, ha kicsit megpihenne az árfolyam nem lenne baj, viszont lehet folytatódik a rally. Javaslom olvashatni a cég honlapját. Konkrét árat ide nem mondanék, de már középtávra is jó lehet befektetni a cégbe. Mivel a hét második felében korrekciók voltak a legtöbb papírban, elég komolyak, ezért jövő héten lassú felmenetelt várok.
Majd a drága kolléga is kifejti, de Konzumba szerintem jó beszálló lehet 2700 alatti vételek, Appot nem tudom. Opus jelenleg rizikós szinteken billeg, az optimisták szerint 500 erős támasz, a másik brigád legalább 400-ig várja le.
ha megtennéd írhatnál neki néhány jónak tűnő beszállási pontot... ha értenék a TA-hoz én megtenném... vagy csak néhány ötletet...kihangsúlyozva, hogy a döntés az ÖVÉ!
Mészáros papírok (Opus, Konzum, Appeninn) és OTT1, én most ezeket mondanám. Mindegyikben bőven van növekedési potenciál. Nézz utána kicsit ezeknek a cégeknek, árfolyamoknak hol járnak. TA elemzés is kell, hogy tudd, mikor érdemes venni és mikor nem.
Kisbüfik topikja