De hát ez is a kereskedés része, max technikai. Ez miért ne lehetne téma? Főleg ahogy latjuk, vannak papírok ahol pörög a forgalom. Így pl egy app-al kereskedve nagyobbak az esélyek szvsz. Nem számítva, ha egy hosszabb meetingbe "keveredik" az ember, de mondjuk a telójára rá-ránézhet. Az felbecsülhetetlen érzés :) Vagy ha éppen kint napozik az ember ebédidőben és gyűjti a kreatív energiakat a további munkára .... :) de hát sorolhatnank..... ez van. Lépést kell tartani a technológiaval ez nem kérdés, tény.
Kukuc! Azt írtad, hogy részben a Raiffeisennél vagy. Hány százalék a kötésdíj, nem nagyon drága? Azért kérdezem, mert nekem is van ott számlám, de ott még a tőzsdét nem próbáltam. Én úgy vettem ki a tájékoztatókból, hogy 1 százalék minden kötésnél, de lehet, hogy rosszul értelmeztem?
Én szóltam be? Bocsásson meg érte mélyen tisztelt COLOP úr, amennyiben megbántottam. U.i.: A netikett szerint az online kommunikáció elfogadott formája a tegező megszólítás, de aki a viccet se érti, rajta bem lehet segíteni. Topicokat értelmetlen dolgokkal tele szemetelni meg nem az én szokásom....
elöször is nem ittunk pertut és ez kisbüfik topik,tul sok lett a nagy arc a nagy nyereségével nehogy visszafele süljön el ,és én csak azt irtam ne legyen tulzás amugy maga szolt be ,mindenki magábol indul ki,
Kisbüfik topikja