ahhoz nem volt sok közöm...még 805ft-on eladtam Opust(a feleségem nyomta meg a beállított gombot),de a többi öngerjesztő folyamat volt és Opust se én kezdtem adni.
Igen, novemberben :) De ez csak all-in pozíciókkal jött össze. Medvepiacra forduláskor ez életveszélyes. Vajon most kezdődik a medvepiac? Ki tudja. Úgy csinálom ahogy tilos a szabályok szerint, teljesen elvesztettem a félelemérzetem. Azt mondják ez meg a kispapírok szárnyalása hozza el a bikapiac végét
Magyar piacnak semmi koze usa zarohoz. Egyebkent usa minuszban zart. Betet beadtak, hetes napos, havi fordulok vannak idehaza. Pont ugy nem erdekes usa, ahogy amig dax esett amig mi ket evig szsguldottunk fel, vagy ahogy usa lassan oldalazott, mig mi repultunk. Most kint is jelek jottek kulonben, nem csak itthon. Majd kiderul!
Na meg is néztem. 444 millió bakker (minden vétel + eladás egyben), ezt én se gondoltam volna! S fizettem eddig 655 ezer Ft jutalékot a Randomnak. Hát jól élnek belőlünk, az már biztos :)
Így van :) De aki ilyen ügyes a tőzsdén, mint pl Éva vagy Kimpaa stb. annak hiba lenne nem foglalkozni vele, hogy pár órás munkaval átlag feletti bevétel. Na ezt életed végéig tennéd, akkor amellett barmit csinalhatsz :) Persze ha mondjuk te vagy Hamilton akkor jobban jársz azzal, amit szeretsz, ez egyértelmű! :) De én csak mikrobüfi vagyok.
Szóval te kavartál Ott1-ben meg Opusban :) Volt nagy hinta lefelé felfelé. Nekem megint ingyenes lesz a 20-s könyv decemberre mert akkora a forgalmam (nem a nyereségem! :) ) már most 10 nap alatt. Jó hely ez a Random :)
Az igaz, hogy kevesebből is meg lehet élni. Aki tud pénzt csinálni, az a kiadásaihoz alakítja a bevételeit. Aki ezt nem tudja megtenni, az a bevételéhez alakítja a kiadásait. Ez utóbbiba tartozom én is :-)
...ha azt tudod csinálni amit szeretsz és azt egy egész életen át teheted, csinálhatod akkor te lehetsz a legboldogabb ember...szvsz. +természetesen család és egészség...
Pedig én is inkább azt latom, hogy lehet/lehetne egy életen át csinálni. Mert fontos, hogy tapasztalt legyél, legyenek széleskörű ismereteid, tudásod. Jó kombinaciós készséged ill pszichológiai vénád. Ezeket mind tapasztalat útján szerzed meg ill fejleszted. Hiaba van nagy tőkéd (ami nem hátrány mondjuk :)))) de hamar el lehet tapsolni....
Nekünk is van egy kocsi és két lakás rezsije mert fizetem anyukámét is. Szóval szerintem extra sokat költetek, persze nem tudom hogy áll össze ez a 700 ezer de baromi sok. Ráadásul panel lakásokról van szó ahol a rezsivel nem is lehet takarékoskodni.
Kisbüfik topikja