A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Ha már ingyenes, gondoltam aktiválom USA adatokat is. Na ehhez megint rengeteg kérdésre kellene feleljek a munkámmal, vagyoni helyzetemmel kapcsolatban. Akkor inkább nem kérem. Máshol ezeket ingyen adják. Pl. Tradingwiew, ahol csak az email címem kellett ehhez.
Valóban nem releváns, de ezeket a fals adatokat a Pátria generálta. Kiállítási adatot mivel nem is kapott a KBC-től ezért feltöltötte a 2000.01.01 értékkel.
Nem látom, hogy milyen szinteken vettem pl OTP-t és hány db-ot. Le kell írni papír cerka tiszta röhej. Végre sikerült aktiválnom az ingyenes reált 5 trade után. Ez nem automatikus!
KBC nem is tárolta a személyi igazolvány kártya kiállítás idejét, ezért került a 2000.01.01 dátum érték egységesen a Patria rendszerébe. A kiállító hatóságot sem tárolta a KBC. Az ott megjelenő fals adatokat a Pátria generálta. Én nem javítottam, és nem is fogom, ezek szükségtelen adatok az azonosítás szempontjából. KBC nálam ezeket adta át: Azonosító okmány típusa:
Személyazonosító igazolvány ÉS lakcímet igazoló hatósági igazolvány
Azonosító okmány száma, lejárata : Lakcímkártya száma :
Igen, sajnos ez igy van, de az erstevel legalabb lehet kereskedni, ezzel a hulladekkal meg nem. Itt a certi vetel es eladasra is hiba jon. Hasznalhatatlan.
Törölt felhasználó2024. 01. 03. 11:37
viszont érdekes most azt látom el van utasitva befektetési kérdések .na toszom fasom.kész röhely
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link