A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
En azt hallottam, hogy az utolso par percben elerte a ceg a napi kotesszam limitet a BET fele, igy lehet ezert nem tudott mar teljesulni. De kivancsian varom, hogy sikerult-e megis.
még nem működik a rendszer, én úgy látom.
várj kicsit, később biztosan jól mutatja majd az adataidat.
én is várom, hogy teljesült-e záróban az egyik megbízásom.
Törölt felhasználó2007. 08. 17. 16:59
Valamit nem értek.
8700-ról shortoltam OTP-t. Beálltam vevőre 8580-ra. Elérte, sőt alá is ment, mégsem teljesült a vételem. A szerződések között egyrészt azt irja, hogy a TDT lejárt, a pénzforgalmi naplóban pedig az szerepel, hogy "TDT nyitott pozíció kompenzálás", és visszaállították a short előtti pénzügyi helyzetet.
Hivtam őket, valamin nagyon dolgoznak a technikusaik, de választ nem kaptam a kérdésemre.
???
...miért van az , hogyha egy bankmulti megvesz egy jól működő , piacvezető magyar céget , nem felfelé nő a szolgáltatás szinvonala hanem LEFELÉ SÜLLYED...
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link