A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Ezt már tisztáztuk, hogy hibás érvelés. Ha sms-ben küldenék a jelszót, legalább olyan biztonságos lenne.
Ha egy olyan bank, mint az OTP megoldja SMS-el, külön kütyü nélkül, akkor a KBC is megtehetné. Pedig ott is milliós átutalások repkedhetnek.
És azt értsd meg, hogy amig a telefonodat mindig magadnál tartod, ezt a hülye szerkentyűt nem vinnéd mindenhova, de így ezzel is terhelnek. Ha meg elhagyod, akkor persze 5000 Ft.
A digipass a "keylogger" progik ellen nagyon jó, mert állandóan más a jelszó és mire valaki belépne utánad már nem érvényes.
Egyébként Operával használva a Webbrokit, ha nyitva hagyom a terminált egy fülön és becsukom a böngészőt kijelentkezés nélkül akkor aznap ahányszor megnyitom a böngészőt az árfolyamok megnézéséhez nem kell belépni, csak ha műveletet akarsz végezni. Ja és nincs bekapcsolva a jelszavak megjegyzése, mert többen is használjuk ugyanazt a gépet a melóhelyemen.
ha jó kereskedési rendszert akarsz, akkor szerintem érdemes megnézned a saxo tradert. több brokicég is azzal fut itthon. mondjuk amival nem lehet úgy összehozni mint a Petit, de ha nem vagy extra überkirály technikai elemző akkor a saxos TA eszközök bőven elegek lesznek sztem.
Hüh, jó hogy szóltál tényleg, már a 28. napja kiküldték, aktiváltam is gyorsan elég egyszerű, bár kicsit körülményes és lassabb a belépés vele.
Kata neked megküldték már?
Nekem is ez a problémám.
Nekem már az is megfelelne ha kereskedési jog nélkül be tudnék lépni nélküle, hogy a pozijaimat figyelemmel tudjam kísérni. Tudom van demó, de ott minden belépéskornem testre kell szabni a képernyőt és nem tudod menteni menteni.
Ha elveszted mi lesz!!!?
3x léphetsz be ügyfélszolgálaton keresztül!
Utánna????
Egy hétig vagy kettőig nem tudok belépni ha nincs másik digipass??????amíg nem küldik a másikat?
vagy hogy lesz ez?
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link