A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Most lehet hülyének fogtok nézni, de tényleg megváltozott a SuperET stílusa? Kissebbek a betűk (és nem is tudok rajta változtatni) szellősebb lett az egész. Még valakinél hasonló?
Törölt felhasználó2007. 08. 20. 15:08
hello, ez még az elején felvetődött, és semmit sem használok alatta, mondjuk ilyet, hogy dc, nem is szabadna,
Merenyi1
Használsz valamilyen torrent klienst?
Nekem akkor csinálja ha ez fut!!!
Ha kilépek a letöltésből akkor rendesen működik!
Törölt felhasználó2007. 08. 20. 12:00
A haverba megbízom, a rendszergazda gyerek, ő mondja hogy a tűzfal kizárt, másik vírusírtóval próbálkoztunk, de azzal is kijött.
a webroki pedig nekem annyira nem oké, mert nincsenek grafikonok, és 15 mp-enként ugrál a kép vagyis visszaugrik az elejére amit lehúztam. Nem vagyok jó száémítástech-ben, mint látszik, épp azért is rossz ez ahelyzet.
Most nézem hogy mégis teljesult a 8650! Amikor vissza akartam 8660 környékén vonni azt írták hogy visszavonták. Aztán mégsem? És ezt péntek délután miért nem láthattam?A jó kurva anyjukat!!!
Kicsit visszakozom.
Lehet, hogy időspirálba kerültem, mert most meg van egy automatikus dt-vel nyitott otp longom, ma 23:59-től. Még van addig 6 óra, de azért jó tudni előre :)
Nekem meg folyton kiugrik a Peti 5 óta, sőt délután többször(és jelenleg is), nehogy már lezárjam a buxhatit és nyugodtan aludjak hétvégén. Szerintem nem bírja a rendszerük egy mennyiség után és valami kiakad benne nagy forgalomnál. Pont amikor nyerhetne a nép. És ez nem az első eset. Talán komolyabb cuccot kellene beszerezniük. Az éves tranzakciós díjamból tudnék Nekik én magam is vásárolni.
PETI:
zárás előtt pár perccel vissza akartam vonni egy vételi megbízást, kiakadt és nem engedte.
Utána ujraindításkor időtúllépés, majd belépett de a Homebroker kapcsolatot buzizta. Annyit láttam, hogy a megbízás bent van, az árfolyam alá esett és a kötéslistán van egy ugyanakkora kötés is.
Egyszer hasonló már előfordult, akkor utólag jött egy mail hogy teljesült a megbízás és utólag jóvá is írták.
Jelen esetben sajnos lesz mert éppen vissza akartam vonni, de most már akkor mindegy.
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link